Zahvaljujući ovom prostom triku više nikad nećete kupiti pogrešan grudnjak

Odgovarajuća veličina vašeg brushaltera je ključna za sprečavanje mnogih bolesti grudi i zato je bitno da kupite pravi brus

  • 0

Većina žena samo jednom odredi svoju veličinu grudnjaka, a kasnije uvek kupuje isti broj. Ovo je samo jedan od razloga zbog kojih mnoge dame nose brus koji im ne odgovara.

Postoji 6 tipova grudi: Evo kako da izaberete najbolji brus baš za vaše

Stručnjaci tvrde da veliki broj žena ne nosi odgovarajuću veličinu brushaltera, jer uglavnom ne znaju koji je to pravi način da je odrede. Postoje i one koje zanemaruju transformaciju tela, pa se drže jedne te iste veličine celog života.

Ma koji razlog za grešku bio, ona može da vas košta i zdravlja, jer vaše grudi imaju potrebu za posebnim tretmanom, prenosi Daliy Mail.

Na sreću, postoji jednostavan način da otkrijete koja je odgovarajuća veličina za vas, a interesantno je da ovaj trik nije teško iskoristiti pri svakoj kupovini brusa.

Evo šta savetuju stručnjaci.

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

Svi grudnjaci su vam iste veličine? Odmah kupite jedan za broj veći

- Kada zakopčate nov brushalter ne sme da se desi da možete da zavučete više od dva prsta u leđnom delu, jer je u tom slučaju grudnjak veliki i njegova svrha se gubi - napominje Nikol Kivic, predstavnica eminentne francuske kompanije za izradu donjeg veša.

Foto: T NOW Foto: T NOW

Brus se u početku zakopčava na treći par kopči, a nakon nešto dužeg nošenja trebalo bi pomerati kopčanje ka prvom paru. Na taj način obezbeđujete da je razmek imeđu brushaltera i leđa manji od dva prsta, što odgovara obimu vaših leđa.

- Žene greše jer ne razmišljaju o tome da se obim grudi menja s godinama, kao i sa kilažom. Da bi im brus uvek bio taman, trebalo bi da mere obim tog dela svog tela na određen vremenski period - kaže Niki Hal, dizajner donjeg rublja.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Preporuka je da se obim grudi meri na svakih šest meseci, jer onda vam i u radnjama specijalizovanim za ovu robu mogu adekvatno pomoći. Ako ste upoznati sa svojim merama, onda su šanse da pogrešite svedene na minimum - savetuje dame Šeron Bel, odgovorni dizajner drugo slavno brenda donjeg veša.

Pored toga važno je i da veličina korpi od brusa bude odgovarajuća, odnosno da se žice nalaze u podpazušnom delu tela, kako ne bi bile uronjene u tkivo grudi i na taj način ga povređivale.

Pogledajte kako muškarci treba da upotrebljavaju brus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA