≫ 

Živele smo u zabludi ceo život? Niste ni svesne koliko je dragocen ovaj deo minđuše koji redovno bacate

Koliko rasparenih minđuša imate? Začas jedna ispadne, posebno zimi kad se umotavate šalovima. Naizgled beskorisni delovi koji dolaze u paketu s nakitom nisu tu bez razloga

  • 2

Znate da minđuše, kad ih kupite, dolaze sa onim plastičnim providnim delom koji svi bacimo u kantu za smeće? E to, sigurni smo, nećete više raditi, a jedan od razloga je i taj što više nećete izgubiti nijednu minđušu.

(VIDEO) ODLIČAN TRIK: Evo kako da složite minđuše

(VIDEO) FANTASTIČNO: Kako da lako očistite srebrni nakit!

Čelsi Smit objavila je neverovatnu stvar na Tviteru, pa žene ne mogu da veruju kako se toga i same nisu dosetile. Naime, naušnice bi zapravo trebalo pričvrstiti plastičnim delom, a ne metalnim, kako sve žene uglavnom rade jer na taj način on sprečava istezanje ušne resice ako je minđuša teža, a u slučaju da je rupa na uvetu malo veća, plastični deo će držati minđušu čvsto pričvršćenom.

Printskrin: Twitter/Chelsea Smith Printskrin: Twitter/Chelsea Smith

Njen tvit je podeljen više od 40.000 puta, a žene širom sveta su se složile kako je to zapravo mnogo bolji način za nošenje omiljenog nakita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA