Ovaj brižni otac pokazao je svim muškarcima šta znači biti "muž iz snova" (FOTO)

Očevi nisu bebisiterke, oni su roditelji

  • 10

Iako mnogi i dalje misle da očevi rade nešto specijalno kada promene bebi pelene ili joj obrišu nosić maramicom, a od mama se očekuje da rade sve to i još mnogo više - stvari uopšte ne moraju da budu takve. A to je pokazao i ovaj neverovatan tata.

AKO STATISTIKA NE LAŽE: Žene sa ovih 20 imena će ZATRUDNETI u 2017!

Bez testa i lekara: Evo kako da saznate da li nosite dečaka ili devojčicu

Nakon ozbiljne borbe sa rakom testisa, jedan Imgur korisnik i njegova žena napokon su uspeli da dobiju bebu. Sada, kada je postao otac, malo je reći da je potpuno posvećen roditeljstvu i očinstvu, a nedavno je objavio i fotografiju koja drugim očevima pokazuje kako to zaista izgleda u realnom životu.

After winning a battle with testicular cancer last year we finally got our first born son. <3 *pro-tip*Real men take care of their baby while mommy takes as many naps as she needs. She's been through an ordeal! Suck it up guys and be her dream husband!

"Pravi muškarci se brinu o svojoj bebi dok mama drema onoliko koliko joj je to potrebno. Prošla je kroz puno toga i zato morate da zaboravite na ego i budete muž iz snova vašoj ženi", napisao je uz fotografiju.

Sigurni smo da mnogi očevi mogu puno toga da nauče iz ovog posta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    15. februar 2017 | 18:19

    Ako je čovek čovek, onda voli svoju porodicu, decu po gotovu, i nije mu teško da bude tu za njih kad god im je potreban. A najlepše je kad ti dete zaspe na grudima, kao na onoj slici.

  • Sale nm

    15. februar 2017 | 17:05

    Tako je,pozdravljam stav coveka!!!!!

  • Mirko&amp;Slavko.

    15. februar 2017 | 16:48

    Па шта.То је и моје дете које волим и уживам у њему.Обе девојчице које имамо су биле и моје,када је требало бринути о њима.Моја супруга је заслужила, кад год је требало, да је одменим.То нису била само њена деца,већ и моја.И због тога смо и даље срећна породица,само што сада имамо и унуке,Богу хвала.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA