Žbunje je opet u modi: Evo kako da napravite novu frizuru tamo dole

Da bi ste bili moderni, morate da vodite računa i o intimnoj zoni. Ovako sada treba da izgleda frizura dole

  • 9

Verovali ili ne, došlo je vreme da kažete zbogom depilaciji intimne regije. Kada je frizura tamo dole u pitanju "žbunje" je ponovo u modi. Pitanje je samo koliko će se to svideti muškarcima.

Ovakvu frizuru "tamo dole" muškarci baš obožavaju!

BRAZILKA, ČIROKANA, ŠUMARAK: Evo koja intimna frizura je najzdravija!

Najnoviji trend intimnih frizura je zapravo stari - što više dlaka dole, to bolje.

Mnoge dame će sada biti u problemu, jer su im zbog silne depilacije folikuli toliko oštećeni da im dlake više ne rastu kako treba.

Ipak i ovaj problem je rešiv, ali uz pomoć bizarne metode koje uključuje presađivanje dlačica iz kose na venerin breg, piše Daily Mail.

U londonskoj klinici DHI kažu kako im sve više žena dolazi sa željom da im pomognu da ponovo imaju prirodan izgled intimne zone.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Evo iskustva jedne dame.

- Godinama sam se kompletno depilirala i to mi se sviđalo. Bila sam mlada i uživala sam u strastvenim vezama s muškarcima, pa sam želela da izgledam najbolje moguće tamo dole. U početku sam išla u salone na depilaciju, ali to je postalo prilično skupo, pa sam se kasnije sama sređivala trakama za depilaciju. Kako su godine prolazile, postepeno sam prestajala sa tom praksom. Ušla sam u ozbiljnu vezu, pa u brak, a posle rođenja sina sam počela da gledam svoje telo na drugačiji način. I suprug mi je priznao da više voli prirodan izgled.

Foto: Profimedia, Alamy Foto: Profimedia, Alamy

Međutim, kada sam pustila svoje dlačice da rastu, rezultat je bio katastrofalan. Neka područja su bila skroz ćelava. Iako se moj muž nije previše uzbuđivao zbog toga, meni je jako smetalo. Bilo mi je nekako neprijatno. Panika me je uhvatila kad sam shvatila da mi ne pomažu ni preparati za podsticanje rasta dlaka.

Prošle godine sam čula za mogućnost transplatacije dlaka. U početku mi je to zvučalo preterano, ali prijateljica me je nagovorila da odem. Objasnili su mi da će uzeti dlake sa zadnjeg dela moje glave i umetnuti ih u bikini zonu. Rekli su da nema ožiljaka, a da će rezultat biti trajna frizura, odnosno dlake koje neće opadati.

Foto-ilustracija: Foter.com / marsmet532 Foto-ilustracija: Foter.com / marsmet532

Ceo proces se radi pod lokalnom anestezijom tako da je bilo bezbolno. Trebalo im je sat vremena da izvade dlake s glave, a zatim još sat da ih presade. Morala sam još nekoliko dana da tretiram to područje slanim rastvorom koji su mi dali, da bi održala vlažnost. Posle mesec dana sam mogle i da imam seks.

Napokon se osećam kao kompletna žena - ispričala je anonimna gospođa.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovaj tretman košta skoro 300.000 dinara.

Mišljenja o novom trendu su ponovo podeljena, pa dok neki muškarci podržavaju novi stil, mnogima nije jasno zašto žene ponovo žele dlačice koje su godinama čupale i pritom preživljavale bol.

Pogledajte kako da negujete svoju kožu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA