≫ 

Ovaj HRABAR post poznate manekenke o njenom CELULITU mora da pročita svaka žena!

"Stiže proleće, a ja imam celulit", tužna je rečenica koju mnoge žene izgovaraju ovih dana. Vreme je da se opustite malo

  • 9

Iako teror lepote i mršavosti još uvek dominira kao preporučeni lajfstajl, čini se da i popunjene, tzv. plus sajz žene imaju sve više prostora i u životu i na modnim pistama. Jedan od omiljenih uzora korpulentijeg dela planete jeste sigurno Ešli Grejem, koja podstiče žene da prihvate i zavole sebe bez obzira na veličinu. Nedavno je sa tim ciljem objavila jedan post na Instagramu.

Stigla je Barbika debeljuca! Konačno ima bokove i guzu, a butine joj se dodiruju (FOTO) (VIDEO)

STOP MRŠAVICAMA! Ovo su PRAVE žene u donjem vešu i baš su seksi! (FOTO)

Možete li da primetite šta nije u redu sa ovom slikom?

A post shared by ASHLEY GRAHAM on

Sve je u redu, ovo je trik pitanje. Na ovoj Instagram fotografiji vidi se spoljni deo bedara tzv. plus sajz manekenke Ešli Grejem dok se odmara na plaži u bikiniju s leopard printom i izgleda baš kako treba.

A u potpisu ove slike Ešli je napisala: "Vežbam. Dajem sve od sebe da se hranim zdravo. Volim kožu u kojoj živim. I ne stidim se nekoliko grumenčića i udubljenja ili celulita... a ne bi trebalo ni vi. #beautybeyondsize #lovetheskinyourein."

A post shared by ASHLEY GRAHAM on

Realno, sa tim se treba složiti. Iz nekog razloga većina žena smatra da postojanje celulita, pomorandžine kore, ukazuje na to da nisu zdrave i da nešto nije u redu. A celulit je sasvim noramalan - on samo pokazuje da imate masnoću ispod kože, a imati masnoću je sasvim normalno. I može je imati sava osoba, u svakom životnom dobu i koje god da je veličine.

A post shared by ASHLEY GRAHAM on

Ešli je jedan od omiljenih uzor kada je reč o telu zato što iskreno voli veličinu i oblik svog tela, po kojem je prošle godine kompanija Matel napravila plus sajz Barbiku čije se butine dotiču, baš poput Ešlinih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    28. februar 2017 | 09:31

    E pa hocemo prase,jagnje,rostiljskot mesa,kiselog kupusa,ljutih pecenih paprika,malo tursije,ajvara,pite,kolaca torti a uz to volimo i da popijemo dobro,pa bogami noge nam super izgledaju koliko se narokamo hrane i pica !!!

  • Valjevac

    28. februar 2017 | 09:06

    Ništa lepše nego kad ga žena ima malo to je sexi i prirodna lepota

  • Ivana

    28. februar 2017 | 09:17

    Ima i strije....ali, ok....Sta ima veze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA