≫ 

Omiljena boja laka mnogih žena ponovo je u modi - evo kako da izaberete najbolju nijansu za vaš ten (FOTO)

Da li se i vi iznenadite kada čujete da je crveni lak opet u modi? Jer kad je to crveni lak bio demode? Ali dobro, slušamo modne diktate i kažemo - ponovo se nosi crveni lak!

  • 0

Kada je reč o teškim bjuti odlukama, a vi ste upravo u nedoumici koji ćete lak izabrati za proleće/leto 2017 - nosite crveno!

Potpuni hit: Nokti uokvireni žicom su novi trend koji ćete odmah želeti da isprobate (FOTO)

Ako nemate polumesece na noktima, trk kod lekara!

Ovaj decenijski klasik kada je reč o manikiru i lepoti uopšte, grimizni lak za nokte ne zna za sezone, ali sve iz bekstejdžova kolekcija za proleće/leto 2017. ukazuju na to da će ona doživeti veliku popularnost u letnjim mesecima.

Izbor je zaista vaš, ali sa takvom količinom nijansi crvene u ponudi, trebalo bi da ga suzite na one koje vam najviše odgovaraju - od narandžastocrvene do ljubičastocrvene i boje crne trešnje.

Ako ste stvarno neodlučni, opredelite se za nijansu na osnovu boje tena.

A post shared by Nina on

Ako imate svetlu kožu, odgovaraju vam crvene nijanse sa dozom plave poput grimizne ili svetlonarandžaste, ali ako želite nešto malo tamnije, bogate nijanse maline ili duboka trešnja-crvena će na vaše ruke doneti svežinu.

A post shared by Nina on

Dublje nijanse su takođe popularne na pisti u kolekcijama za ovo leto.

Ukoliko imate ten boje masline, treba da se odlučite za paradajz-crvenu ili ciklamu za klasičan izgled, ali živa boja mandarine dobro se uklapa sa zlatnim tonovima u vašoj koži.

A post shared by Daisydiep on

Ako imate tamniji ten, birajte neprozirne pigmente koji su duboki i vamp, ljubičasta na bazi crvene laskaće vašim noktima i dati divan kontrast u odnosu na vašu kožu a neće izgledati prejako.

A post shared by Daisydiep on

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA