≫ 

NAŠA HUREM: Emina Rovčanin donosi DUH ISTOKA u najnovijem Telegraf editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Uživajte u istočnjačkoj lepoti talentovane Emine Rovčanin

  • 5
Modni editorijal, Emina Rovčanin Foto: Aleksandra Bogićević

Atraktivna Emina Rovčanin je privukla veliku pažnju kada je na svojoj Fejsbuk stranici objavila video na kojem recituje stihove iz “Pola pesme” koju je napisao Goran Tadić. 

A ti mi pripiši neki greh, stavi mi laži i pogane reči u usta: Lepa Emina je OVIM stihovima "zapalila" društvene mreže (VIDEO)

Emina je diplomirani pedagog, trenutno je na master studijama, a planira da upiše i doktorske studije.

Pored napornom radu na svom akademskom znanju, Emina mašta i tome da postane majka.

"Smatram da žene treba da se obrazuju i budu aktivne u društvu, ali maštam o tome i da postanem majka. Verujem da je moguće biti uspešan i u karijeri i u porodici".

Emina je rođena u Prijepolju, živi u Novom Pazaru i veruje da žene i dalje trebaju da veruju u pravu ljubav.

"Drage moje žene, poštujte sebe na prvom mestu, ne dozvolite da vam neko kida dušu deo po deo. Život je jedan. Ljubav je nešto najlepše, Ali imajte na umu sledeće: Ljubav ne povređuje, ljubav ne boli... Jer ako je tako, to ljubav nije. Uvek je iza ugla taj neki muškarac koji čeka na vas i gledaće vas kao malo vode na dlanu. Onaj koji čini da se osećate loše, on muškarac nije".

Emina je za modni editorijal odlučila da nosi glamurozne kreacije Valentine Vidal koje nastaju u njenom W Dress modnom ateljeu.

Ova umetnica već godinama kreira haljine koje su nosile najveće zvezde naše estrade, ali i devojke koje žele da u određenoj prilici izgledaju glamoruzno i elegantno.

"Svaka haljina jeste autentična, ali dešava se da je prilagodim karakteru i zahtvu klijenata. Međutim, ne odstupam od svoje zamisli. Moje kreacije pričaju priču, vraćaju nas u zlatno doba Holivuda, dostojne su kraljevskih zabava. Ali, u mom W dress studiju mogu se pronaći haljine koje su namenjene i ozbiljnijim damama", ističe Vidalova, dodajući da joj je posebno draga kolekcija koju je pripremala za izbor Miss Srbija 2016.

Za elegantnu šminku pobrinuli su se stručnjaci Purity akademijea fotografije je snimila Aleksandra Bogićević

Više fotografija Emine Rovčanin pogledajte na sledećoj stranici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA