≫ 

Devojčica nije htela da zagrli svoju baku, a onda je njena majka uradila nešto NEVEROVATNO

Svet može da bude jezivo mesto, a ono što je ova mama uradila upravo ga je učinilo mnogo bezbednijim

  • 9

Stvari danas nisu iste kao i pre 25 godina, a potez ove majke to definitivno pokazuje, mnogo toga promenilo se na bolje.

Kada fizički kažnjavate decu - učite ih ovih 7 LOŠIH stvari

"OVO NISMO VIDELI ZA 16 GODINA RODITELJSTVA": Evo šta se desilo kada smo deci oduzeli pametne telefone

Ćerka Kaće Heter odbila je da zagrli svoju baku i umesto toga joj bacila "peticu", a njena reakcija potpuno je oduševila sve.

Kaća nije odlučila da natera svoju ćerku da zagrli baku, a razlog za to je genijalan.

"Ne, moja ćerka nemora da zagrli svoju baku, moju majku, ako to ne želi. Moj potez nije manipulacija, zaista mislim to što sam rekla. Ona ne mora da poljubi ili zagrli bilo koga samo zato što ja to tako kažem. Ne želim da utičem na prirodne instinkte svog deteta ako ono ne želi da dodirne nekoga ili mu pokaže naklonost. Njeno telo je njeno, a ne moje", objašnjava Kaća.

Foto-ilustracija: Foter/bubbo.etsy.com Foto-ilustracija: Foter/bubbo.etsy.com

Njene reči pokrenule su burnu debatu u vezi sa tim da li je u redu da teramo decu da grle rodbinu, prijatelje ili strance samo kako bi ispala ljubazna.

To uglavnom radimo kako bismo se mi dobro osećali i pokazali ljubaznost prema drugima, pritom, uopšte ne razmišljajući o osećanjima deteta.

Veoma je važno da deca od malih nogu slušaju svoj instinkt jer je to ključna stvar za njihovu bezbednost. Ona moraju da znaju da je u redu da kažu "neću" ili "ne želim" ako ne žele nekoga da dodiruju.

Kaća i dalje planira da pušta svoju ćerku da odlučuje kako i kome će pokazivati svoju naklonost.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. april 2017 | 14:04

    То јој је рођена бака....а не ванземаљац.

  • Klara

    23. april 2017 | 20:41

    Strasno, zgrozena sam! Zato su nam deca divlja i pusta jer su pustena da sami rasudjuju! Ma ja cu da ih ucim do 18god kako treba da se ponasaju a oni posle nek rade sta zele! Kad budu punoletni nek odgovaraju za svoje postupke...

  • Baka

    23. april 2017 | 18:56

    U pravu su deca.ja sam se pravila da mi je drago kada mi neko cima pljubi mazi dete ili unuku.brisali se rucicama i plakali gde su ih gnjavili bake tetke koleginice .u pravu su deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA