≫ 

SRCEPARAJUĆE: Definiciju "prave mame" koju je ova žena dala mora da pročita svaki roditelj

Jedna majka odlučila je da svima jasno i glasno kaže kako to zaista izgleda biti roditelj deteta sa kojim ne delite DNK

  • 5

Geni nemaju puno veze sa tim da li ćete biti dobar roditelj ili ne. Svaka samohrana majka je "stvarna mama" bez obzira na to da li je rodila ili usvojila dete.

3 NAJVAŽNIJA pravila ishrane FRANCUSKINJA koja svaka majka MORA da zna

3 VELIKE istine o CARSKOM REZU koje svaka majka mora da zna

Kada je neko pokušao da jednoj majci ospori to pravo, dobio je savršen odgovor.

Ovo je bio njen odgovor kada je jedna žena pokušala da ovoj majci ospori njeno roditeljsko pravo.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

"Jedna žena je na Fejsbuku pokušala da mi kaže da nisam pravi roditelj jer nisam rodila svoje dete. Evo kako je glasio moj odgovor: Nisam rodila svoje dete. Nisam osećala kako raste u meni niti sam ga spustila na grudi nakon rođenja. Možda, po vašoj definiciji, moje dete nije deo mene.

Dozvolite mi da vam kažem šta za mene znači biti roditelj. Nisam bila u porođajnoj sali u bolovima zbog ovog deteta. Bila sam u bolovima GODINAMA: Čekala sam godinama da mi neko kaže da sam izabrana, da će mi napokon biti dozvoljeno da budem roditelj. Nisam osetila bol porođaja. Osećala sam bezgraničnu prazninu u svom srcu i domu dok sam žudila o tome da usvojim dete.

Nisam imala priliku da se budim u sred noći kako bih se brinula o svom detetu. Ali jesam provela mnoge besane noći moleći se bilo kome ko želi da me sasluša da budemo sledeći na redu za usvajanje.

Nije svako dete deo vas samo zato što je raslo u vama. Moje dete će uvek biti deo mene jer se zajedno borimo za ovaj život. Ja sam majka".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    3. maj 2017 | 16:35

    Svaka cast za ovu mamu! Da Bog da da budu zivi zdravi i srecni.

  • NIS

    3. maj 2017 | 15:57

    Naravno, da je tako nije majka koja rodi, majka je koja ocuva dete, i izvede na pravi put. Svaka cast Vama sto ste konacno stigli do zeljenog rezultata i usvojili dete, neka je ono zivo i zdravo. Svaka vama cast na trudu i srtrpljenju.

  • Buncuk Milne

    3. maj 2017 | 15:35

    Majka nije samo zena koja rodi dete, majka je i ona zena koja se o detetu brine pre svega. Koliko zena rodi dete i baci ga, ili ga cak i ubije? A koliko zena usvoji dete ili odgaji tudje dete najbolje sto moze?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA