Dubai još bliži sa agencijom Travelland!

U ovom trenutku agencija "Travelland" preporučuje Dubai kao jednu od svojih atraktivnijih ponuda u odnosu cena i kvaliteta

  • 0

Sa cenama već od 319 € za Dubai, turistička agencija "Travelland" ne prestaje sa iznenađenjima. Uglavnom su svi hoteli u Dubaiu odličnog kvaliteta, tako da skoro nema mogućnosti pogrešnog odabira. U ovom trenutku agencija "Travelland" preporučuje Dubai kao jednu od svojih atraktivnijih ponuda u odnosu cena i kvaliteta.

Travelland preporučuje Siciliju!

Travelland predstavlja Mađarsku banju Đula!

- Svaka lokacija u Dubaiu ima neku svoju draž – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland".Bilo da odaberete staru gradsku četvrt Bur, atraktivnu Dubai Marinu ili možda Jumeirah plažu, nećete se prevariti. Sa cenom već od 319 €, koliko košta aranžman za hotel Citymax Bur Dubai 3*, može se reći da Dubai nije bio nikada bliži.

Dubai je finansijski, kulturni i turistički centar države Ujedinjeni Arapski Emirati. Smešten je na jugoistoku Persijskog zaliva, uzduž istoimenog kanala koji ga deli na dva dela. Kao jedan od sedam emirata, izrastao je u jedinstveni spoj komfora koji je pomešan sa tradicionalnim načinom života i običajima ove regije. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19. veka, Dubai je postao svetska metropola i pravi grad budućnosti.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

- Pored već odličnih cena, trenutno imamo posebne specijalne ponude za nekoliko hotela u Dubaiu – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland".Sve specijalne ponude za Dubai mogu se iskoristiti tokom maja meseca.

Neki od najvećih arhitektonskih poduhvata modernog doba, nalaze se upravo u Dubaiu: najviša zgrada na svetu (Burj Khalifa – 829 m), veštačko poluostrvo u obliku palme (Palm Jumeirah), jedini hotel kategorisan za 7 zvezdica (Burj Al Arab), oko 300 veštačkih ostrva koja zajedno oblikuju obrise mape sveta (World Islands), pokriveni ski-centar sa 5 skijaških staza (Ski Dubai) i još mnogo toga.

U ovom trenutku turistička agencija "Travelland" za Dubai posebno izdvaja iz svoje ponude hotel Hilton Garden Inn Mall of The Emirates 4* sa cenom već od 349 €, hotel Jood Palace Hotel Dubai 5* sa cenom već od 389 €, Nassima Royal 5* sa cenom već od 459 €, Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* sa cenom veće od 509 €, Hilton Dubai Jumeirah Beach 5* sa cenom već od 529 €. I još mnogo toga.

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina 5* je hotel za koji turistička agencija "Travelland" nudi polupansion po ceni noćenja sa doručkom. Ovaj hotel se nalazi na peščanoj plaži Džumeira, blizu samog početka Dubai Marine i nedaleko od šetališta The Walk. Sa cenom već od 859 € i uslugom polupansion, agencija "Travelland" za hotel The Westin Dubai Mina 5* ima fantastičnu ponudu.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Rixos The Palm 5* je hotel koji se nalazi na izdvojenoj privatnoj plaži poznatog poluostrva Palm Jumeirah. Hotel je odličan izbor za porodice, pošto sadrži dečji bazen, kao i kluba za decu (4-12 godina) sa dečjim disko klubom, igralište za decu i mogućnost organizacije babysitting usluge uz određenu doplatu. Sa cenom već od 579 € turistička agencija "Travelland" preporučuje ovaj hotel za Dubai.

- Specijalne ponude za Dubai imaju važnost tokom maja meseca – zaključio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Pozivamo sve zainteresovane da se jave na vreme, kako zbog odličnih cena, tako i zbog same organizacije putovanja za Dubai.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Sve informacije možete dobiti na sajtu www.travelland.rs ili u agenciji "Travelland" na adresi Dobračina 43, Beograd.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA