Travelland predstavlja Mađarsku banju Đula!

U turističkoj agenciji "Travelland" naglašavaju da specijalna ponuda za Hunguest Hotel Erkel, u banji Đula, traje do 26.06. pa bi trebalo požuriti sa bukiranjem letnjih termina zbog velikog interesovanja

  • 0

Pored tradicionalno popularnih aranžmana za letovanje u Grčkoj, turistička agencija "Travelland" preporučuje svoj wellness & spa program. U ovom trenutku se naročito izdvaja banja Đula u Mađarskoj i ponuda za hotel  Hunguest Hotel Erkel, na ovoj destinaciji.

U agenciji Travelland letovanje već od 39 €!

- Wellness program nije nešto što je novo u ponudi turističke agencije "Travelland" – rekao nam je Milan Jovanić iz ove agencije.Naročito su tražene terme u Mađarskoj i Sloveniji, ali hotel Hunguest Hotel Erkel, u mađarskoj banji Đula, predstavlja odličan odnos cene i kvaliteta. Za ovaj hotel agencija "Travelland" trenutno ima eksluzivnu i jedinstvenu ponudu na tržištu Srbije.

Foto: Promo Foto: Promo/ Travelland

Banja Đula se nalazi na jugoistoku Mađarske, u blizini granice sa Rumunijom. Od Beograda je udaljena oko 340 km. Ima šest dubokih termalnih izvora. Voda banje Đula ima odlično dejstvo na lečenje poremećaja motorike, nervnih problema, rehabilitacije, bolesti želuca kiselinskog porekla i ginekoloških zapaljenja. Pri lečenju u banji Đula se koriste pakovanja sa muljem, magnetoterapija, galvansko kupanje, lečenje inhalacijom, ugljeno-kiselinska kupka, lečenje tangentorom, odnosno lekovito plivanje. Osvežavajuće masaže se vrše lekovitom kremom, a na raspolaganju u banji Đula su saune i parna kupatila.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Kupalište banje Đula ima 19 bazena, sa ukupno 5000 m2 vodene površine. Banja Đula sadrži pored lekovitih bazena i takozvane bazene doživljaja, dečiji vodeni raj, bazen sa talasima, penušavi bazen, džinovske i kamikaza tobogane, odnosno olimpijski plivački bazen od 50 m, a mnogi od ovih bazena se mogu koristiti i zimi. Zbog svojih razvnovrsnih sadržaja, banja Đula se preporučuje svim starosnim kategorijama. Nalazi se u vrhu preporuka tursitičke agencije "Travelland".

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Hunguest Hotel Erkel je jedini hotel u banji Đula koji je toplim hodnikom povezan sa banjskim kompleksom tvrđave Đula. Hunguest Hotel Erkel je potpuno renoviran 2011. godine. Kompleks banje je okružen prelepim parkom koji je star 200 godina. Čitavo imanje od 8,5 hektara pruža nezaboravno opuštanje svim gostima banje Đula i hotela Hunguest Hotel Erkel.

- Hunguest Hotel Erkel sadrži dva krila, od kojih je krilo Munkači kategorisano sa 3 zvezdice, a krilo Direr sa 4 zvezdice - objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland".Specijalna ponuda agencije "Travelland" podrazumeva boravak u istočnom krilu Direr 4*, po cenama već od 95 € za dva noćenja.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

U navedene cene je uključen smeštaj u odabranom tipu sobe doručak i večera na bazi švedskog stola (izbor više jela - samoposluživanje), neograničen ulazak u Castle Spa i Aqua Palota prema broju noćenja, korišćenje Harmony Wellness centra, bade mantila itd.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

U turističkoj agenciji "Travelland" naglašavaju da specijalna ponuda za Hunguest Hotel Erkel, u banji Đula, traje do 26.06. pa bi trebalo požuriti sa bukiranjem letnjih termina zbog velikog interesovanja.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Više informacija možete dobiti u agenciji "Travelland" na adresi Dobračina 43, u Beogradu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA