Ukoliko vam je stalo do dečka, prestanite da izgovarate OVE tri rečenice

Zvocanje ne može da pomogne, već samo odmaže u ljubavi. Dame bi trebalo da se obuzdaju i suzdrže u tome, kako se jednog dana ne bi iznenadile zbog iznenadnog odlaska partnera

  • 7

Muškarci ne vole igrice koje su njihove partnerke sklone da igraju bez ikakvog pravog razloga. Ponekad ih takve stvari do te mere izluđuju da će radije raskinuti nego trpeti takvo ponašanje.

 6 stvari za koje ŽENE redovno OKRIVLJUJU muškarce - a nemaju veze sa njima

Žene, OVE stvari morate da znate o muškarcima, ako želite dugu vezu

OVO ŽENE ŽELE: Devet osobina koje ima savršen muškarac!

Žene u vezama često znaju da bespotrebno komplikuju stvari i time ugrožavaju svoju vezu. Ukoliko vam je stalo do tog dečka, prestanite da izgovarate ove tri rečenice:

“Ne smeta mi tvoja bivša”

Ako je ona mesecima nakon početka vaše veze i dalje prisutna u njegovom životu, naravno da to nije u redu. Čemu laganje? Reci mu da vam takva situacija smeta i pustite ga da sam to reši, bez drame i pretnji raskidom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

“Ako nećeš, ne moraš”

Ako želite da on ide negde s vama ili nešto uradi, a unapred znate da baš i neće biti najsrećniji zbog toga, recite mu to direktno. To nipošto ne znači da bi trebalo da ga forsirate, već da pošteno priznate da vam je potreban. A muškarci vole kad su vam potrebni.

“Nisam ljuta”

Jeste ljuti, i to je sasvim u redu, ako za to imate dobar razlog. Muškarci su vrlo jednostavna bića: ako im ne kažete jasno i glasno da vam nešto smeta, oni će i dalje to raditi, jer ni ne znaju da rade nešto pogrešno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    20. maj 2017 | 14:54

    Ne nego mu kazite :smeta mi tvoja bivsa, ako neces moras i ljuta sam.Onda ce tek biti veselo!

  • Gagili

    20. maj 2017 | 23:24

    Da treba i dalje da zauzima mesto u njegovom životu, ne bi bila bivša! PROSTO

  • Miss Dzej

    21. maj 2017 | 11:02

    Sve ovo vazi i u kontra pravcu! Dragi muskarci, da li biste voleli da je bivsi i dalje prisutan u zivotu vase devojke? Da li vam je svejedno kad devojka gleda samo sebe i ne pada joj na pamet da ucini nesto sto vama znaci i izadje iz zone svog konfora? I vi se za sve i svasta ljutite samo sto to iskazujete na drugaciji nacin. Najveci izgovor je tezak dan na poslu i tada cutite, ignorisete nas a u krevetu okrenete ledja bez 'laku noc'!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA