≫ 

Muškarci su počeli da rade veoma bizarnu stvar svojim testisima kako bi ODUŠEVILI ŽENE

Na bizarne trendove navikli smo kada su žene u pitanju, ali ovaj se odnosi na muškarce, jer ih sve više koristi dezodorans za testise

  • 1

Kupovina i upotreba dezodoransa ispod pazuha je normalna stvar i deo svakodnevnice kod muškarca koji drži do higijene. Dezodorans vam pomaže da lepše mirišite i osećate se sveže tokom čitavog dana. Šta ako vam kažemo da se anti-pespirant može koristiti i za neke druge delove tela, recimo, testise.

Muškarci ulepšavaju svoje testise! Peglaju bore na njima

Brijete testise i bradu istim brijačem? Evo zašto je to JAKO OPASNO!

Četiri važne poruke koje vam šalju vaši TESTISI (VIDEO)

Sve više muškaraca odlučuje se za ovaj vid higijene. Možda deluje čudno, ali postoje proizvođači koji su specijalizovani da održe muškost svežom, bilo da žele da vam genitalije mirišu na čokoladni mus ili nežnu bebinu kožu.

Oni tvrde da muškarac može da ostavi loš utisak na poslovnom ili ljubavnom sastanku ako se neprijatan miris širi iz njegovog međunožja. Ovaj produkt namenjen je ne samo sportistima, već svima, čak i onima, koji nisu aktivni i po ceo dan leže ispred televizora ili nose elegentna odela.

Stručnjaci, ipak, upozoravaju

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Jedan od njih je Džordž Preti, koji već 40 godina istražuje ljudsko telo i smatra da su najnoviji proizvodi obična glupost.

- Koliko znam, niko se do sada nije žalio na skrotalni smrad, jer se on ne oseća kao neprijatan miris ispod pazuha. Uostalom, ako neko ima primedbu, istuširajte se, sapun i voda mogu dosta toga da urade - rekao je Preti.

Deramatolog Dejvid Oriser smatra da, ako neko oseti znoj u tom delu tela, trebalo bi da poseti doktora jer verovatno se radi o hiperhidrozi, prekomernom i nekontrolisanom znojenju koje prevazilazi potrebe normalne termoregulacije.

- Jedina stvar koju zaista nude ovakvi proizvodi je psihosomatsko olakšanje. Oni ne sprečavaju da se testisi ponovo znoje, ali će pomoći ljudima da prebole anksioznost i peretrano razmišljanje da li se osećaju dole - rekao je Oriser.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    13. jun 2017 | 16:20

    Sigurno ce im kemikalije biti od koristi za zdravlje.Najvaznije je lepo izgledati i mirisati.Dobar biznis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA