≫ 

Vrela mačka na usijanom krovu: Tamara Živković u modnom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Prelepa manekenka Tamara Živković ponela je kreacije talentovanih kreatorki Ivane i Suzane Mišić

  • 1
Tamara Živković Foto: Aleksandra Bogićević

Nakon mnogo uspona i padova, kompletnog razaranja svoga bića i ponovnog rođenja u momentima traženja sebe i svrhe svog postojanja nebo je sklopilo kockice za Ivanu i Suzanu Mišić.

NAŠA HUREM: Emina Rovčanin donosi DUH ISTOKA u najnovijem Telegraf editorijalu (FOTO) (VIDEO)

VATRENA ZVEZDAŠICA: Senzualna Gabrijela Pejčev u novom editorijalu (FOTO) (VIDEO)

Na velika vrata i u velikom stilu nakon 9 godina rada (broj kraja nakon kojeg opet dolazi nov početak) 2015. godine dve talentovane kreatorke dobijaju priznanje za njihov rad i tada se iz potpune anonimnosti Ivana i Suzana uzdižu na modno nebo.

"Kolekcija je bila pobednička i upravo iz tog razloga je povezujemo sa rimskom boginjom pobede Viktorija.

Feniks, simbol Rimljana kao znak večnog trajanja, a kasnije kako su i sami Rimljani prihvatili hrišćanstvo, Feniks se javlja kao jedan od simbola hrišćanstva. Upravo koreni evropskog hrišćanstva potiču iz istočne Srbije odakle i mi", objašnjavaju talentovane kreatorke.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

"V od victory", Ivana i Suzana, kao blizanački par-ravnopravne, držeci se za ruke zajedno obrazuju M kao moda, M od Mišić.

To da u zivotu nista nije slučajno i da sve dolazi baš onda i baš onako kako treba, pokazuje i njihovo predstavljanje na internacionalnom modnom festivalu FASHIONCLASH u Holandiji jula 2016. sa akcentom na temi Nasleđe.

Pogledajte video:

"Kao i svih predhodnih godina kada pratite svoj osećaj - sve na tom putu će se nadovezivati, pa je tako i kolekcija koju smo nadovezale na pobedničku uz nasleđe koje je naša polazna osnova dobila naziv DNK, kojom zatvaramo krug traženja i stvaramo definitivni pravac stvaranja Mode Mišic", otkrivaju nam Ivana i Suzana.

Sa prezimenom koje u osnovi predstavlja snagu tela, Ivana i Suzana sklapaju komade koje geni zanatlija nalažu uz obrazovanje i struku i nastoje da nastave i održe sve ono na šta su ih oni čije gene nose usmerili.

Foto: Aleksandra Bogićević Foto: Aleksandra Bogićević

Kolekcije DNK i Feniks namenjene su snažnim ženama koje voe da oblikuju svoje juče, danas i svoje sutra, i koje vole da zadobiju divljenje svih. Bez zadrške naglašava seksepil, žensku lepotu i njenu moć - što je ujedno i svrha sadašnje i budućih kolekcija.

Čast da ponese kreacije Ivane i Suzane Mišić imala je manekenka Tamara Živković u čijoj lepoti su uživali poštovaoci mode od Evrope do Azije.

Pored manekenstva, Tamara se bavi i pisanjem koje je njena velika strast, a najveća želja joj je da jednog dana napiše knjigu i radi za Unicef u ugroženim zemljama Afrike.

Još fotografija prelepe Tamare u kreacijama Ivane i Suzane Mišić pogledajte na sledećoj stranici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    10. jun 2017 | 06:10

    Sta je ovde moderno interes je da pokaze golo telo da bi se dopala nekom parajliji i to je sve sto ima da se vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA