5 najiritantnijih stvari koje rade parovi na početku veze

Sigurno znate bar jedan par, koji ostavlja sladunjave poruke na Fejsbuku, insistira na kačenju zajedničkih slika ili preteruje sa intimnim nadimcima i poljupcima u javnosti

  • 1

Početak veze i zaljubljenost su divni osećaji koji čine da se osećamo euforično. To je predivan period pun emocija, sreće i slatkih situacija.

Naučnici svrstali sve parove u četiri kategorije: Konflikt, drama, društvo ili fokus?

Naučnici dokazli da možete imati SREĆNIJI BRAK ako ovo budete radili ZAJEDNO!

OBRATITE PAŽNJU: Govor tela otkriva šta partner tačno misli o vama (VIDEO)

Ipak, postoji pet situacija u kojima novi parovi greše i iritiraju sve u okruženju.

Prenos veze na društvene mrežama

Parovi koji su stvarno srećni ne pune Fejsbuk pričama kako ljubav cveta i kako se vole najviše na svetu. Prema novoj studiji, momak i devojka koji ne objavljuju fotografije i detalje svoje veze na društvenim mrežama su najsrećniji.

Ljubljenje bez mere

Svima je poznat par koji se ne libi da u javnosti pokaže emocije, dok svi gledaju i prevrću očima. Potrebno je imati meru kad, gde i koliko. Normalan poljubac ili poljubac na blic je sasvim dovoljan kada ste s nekim u društvu, a strast i jezike ostavite za kasnije.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

"Mi"

Poznato je da parovi koji naglašavaju svoju samostalnost i često upotrebljavaju zamenice "ja" ili "ti", nisu toliko složni kao parovi koji govore "mi".  Ipak, ono što iritira, odnosi se na parove koji su u vezi nedelju dana, a ponašaju se kao da su zajedno čitav život.

Intimni nadimci

Romantični, sladunjavi nadimci koje parovi međusobno razmenjuju mogu da oplemene i učvrste vezu, dokazali su naučnici, ali i ovde treba imati meru. Niko nema ništa protiv simpatičnih nadimaka, ali to ne znači da svi žele i trebaju da slušaju razne "mace", "kuce", "piliće", "duše", "ljubavi"...

Pametovanje

Postoje ljudi koji nakon dva meseca veze misle da su stručnjaci za odnose i daju savete iako ih prethodno niko nije pitao. Stvar postaje dodatno smešna kada to rade parovi koji su se skoro smuvali.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    25. jun 2017 | 10:04

    A, ako ti neko tepa '' Sunco'', pa te onda ispali samo tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA