≫ 

Miss Srbije vas vodi kroz izložbu 22 najbolje modne fotografije među kojima je i slika gole žene Sarkozija (FOTO) (VIDEO)

Ako vas Interesuje fotografija i moda, onda je ovo pravi događaj koji treba da posetite ukoliko ste u prilici! Naša ekipa je bila na licu mesta i pogledajte kako je to izgledalo...

  • 0

U hotelu Royal Moncue u centru Pariza, održava se izložba 22 najbolje modne fotografije sveta pod nazivom Art Deco. Prvog dana izložba je bila zatvorenog tipa, samo za medije i poznate ličnosti. Izložbu su posetile i lepotice Miss Yu kompanije.

Foto: Ivana Trišić

Miss Srbije Ivana Trišić i Miss Crne Gore Tea Babić na čelu sa predsednicom Miss Yu kompanije Vesnom De Vinčom privukle su veliku pažnju prisutnih koji su ih fotografisali sve vreme i divili se kreacijama koje su nosile. Dizajner haljina je popularni Egipatski dizajner Hany El Behairy.

Ideja da se poseti ova sjajna izložba bila je Vesne da Vinče, predsednice Miss Serbia, koja je producent modnog događaja Oriental Fashion Show.

Foto: Ivana Trišić

Cene izloženih fotografija imena poput Thiery Le Goes, Phillipe Robert i Mathieu Walter kreću se od 3.000 do 12.000 eura i nisu za svačiji džep.

Jedna od najpoznatijih izloženih slka je " Amazones, Model sana in Paco Rabanne" autora Thiery Le Goues koja je napravljena u Parizu 2004. godine. Cena joj je 9.500 eura i bila je izlagana nekoliko puta u Njujorku, Londonu, Parizu kao i u gradovima Švajcarske.

Takođe, slika koja je privukla ogromnu pažnju je fotografija Karle Bruni, žene bivšeg predsednika Francuske, Nikole Sarkozija. Autor je Phillipe Robert i snimljena je za Harper's Bazaar 1992. godine za izložbu.  Oko nje je izbilo dosta problema. Izlagana je nekoliko puta u Njukorku i poznata je širom sveta. Cena ove slike je 6.000 eura.

Pogledajte u video prilogu iznad šta je autor te fotografije izjavio za naš portal!

REVIJE IZ OBJEKTIVA MISS SRBIJE... Pogledajte kako izgleda 24h srpskog modela na Pariskoj nedelji mode (FOTO) (VIDEO)

Treća fotografija koja je izazvala veliku pažnju je "Portrait de Sonia Rykiel" autora Mathieu Walter-a uslikana u Parizu 2003. godine.

Foto: Ivana Trišić

Posetioci su uživali u sjajnim umetničkim fotografijama koje su bile izlagane po svetskim metropolama, druženju sa drugim posetiocima, u degustaciji vina i plodova mora koji su bili izloženi na švedskom stolu.

Ako ste u prilici obavezno posetite ovu sjajnu izložbu! Bićete puni pozitivnih utisaka kao što je i naša ekipa bila.

Daljinac

(Telegraf.rs / I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA