≫ 

Pripremite vaš dom za pakleno leto - i to već od 27 dinara/m2 mesečno (FOTO)

Računi za grejanje su preveliki, energija se rasipa, zimi je hladno u kući ili stanu a leti pretoplo...

  • 0
Foto: Promo

Mnogo stambenih objekata u Srbiji nema nikakvu termoizolaciju ili ako je i ima onda je često nedovoljno kvalitetno izvedena. Posledice su nam svima poznate. Računi za grejanje su preveliki, energija se rasipa, zimi je hladno u kući ili stanu a leti pretoplo. Česta posledica su i kondenzacija, buđ i vlaga. Rešenje je poznato – ugradnja termofasade.

Razlog zašto još uvek značajan broj objekata nije izolovan je takođe poznat. Ugradnja termofasade je prilično velika investicija za prosečan kućni budžet.

Nema dileme da je ugradnja termofasade investicija koja se brzo isplati.Po proračunima baziranom na aktuelnoj ceni energenata – ovakava investicija se isplati već za 4 do 5 godina, samo gledajući toplotne gubitke u toku grejne sezone.

Naravno da kao i svaka druga značajna investicija i ugradnja termofasade zahteva ozbiljan pristup. Neophodno je dobro se informisati, razmisliti i ispravno izabrati kvalitet, vrstu, debljinu materijala a takođe i dobrog izvođača.

Roma Company je tu da Vam pomogne.

Foto: Promo

Ponuda podrazumeva materijal neophodan za termofasadu: stiropor ili kamenu vunu, lepak, mrežicu, lajsne, tiplove, podlogu i završni fasadni malter... 

U našoj ponudi je najširi mogući asortiman termofasadnih sistema. Izbor je ogroman a naša preporuka je Ceresit Si-Si fasadni malter.

Foto: Promo

Pozovite nas 065 222 40 56 i dolazimo u roku od 24h ili posetite našu najbližu maloprodaju i informišite se na licu mesta.

- Ponuda za izlazak na teren važi za širu teritoriju Beograda - ponuda termofasade na rate važi na teritoriji cele Srbije!

Šta dobijate?

1.  Procenu cene materijala i radova

2.  Besplatno idejno rešenje

3.  Preporuku majstorske ekipe

4.  Kupovinu na rate bez kamate

5. Besplatnu isporuku

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA