SMRZNITE KILOGRAME: Hlađenjem do uništenja masti

Zamislite samo da umesto da kilograme istopite, vi ih jednostavno smrznete i oni nestanu. Verovali ili ne, ovo je moguće zahvaljujući CoolSculpting-u, novoj revolucionarnoj metodi

  • 2

CoolSculpting je novo rešenje za uklanjanje masnih naslaga: jednostavno smrznete masne ćelije, one će odumreti i postupno nestati. Ovaj tretman idealan je za uklanjanje viška nakupljenog u prazničnom obilju.

Obično govorimo da se masnoće tope. Novi tretman, sve popularniji, uklanja ih – dubokim hlađenjem. Kako bi uklonili neželjene posledice prazničnog obilja, hiljade Amerikanaca se podvrgava tretmanu CoolSculpting, odnosno kriolipolizi.

Tretman košta oko 750 dolara, uz garancije da će se tako ukloniti 20 do 25 odsto masnoće u području koje je pod tretmanom (trbuh ili bokovi).

Njujorški dermatolog Majkl Grin kaže da je uočila poseban interes pacijenata u ovo doba godine.

- CoolSculpting je jednostavan način da se smrzavanjem uklone neželjene naslage masnoća - izjavila je ona - Posebno je popularan posle praznika, kada smo svi preterali sa hranom.

Kako izgleda postupak? Na željeno mesto stavlja se oblog koji zamrzava masne ćelije ispod kože. Temperature ispod nule ubijaju masne ćelije, a tokom sledećih nekoliko meseci telo ih odbaci. Tretman može trajati od jednog do nekoliko sati, bezbolan je, a klijenti mogu da gledaju filmove dok traje.

Zahvat je naročito popularan među muškarcima, jer su oni stidljivi i teže se upuštaju u komplikovane zahvate kao što je liposukcija.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kadri

    28. decembar 2012 | 23:43

    dobardan ja bih ojavio jedan rat sa mojom kilazom 162kg, visina 185cm, ja bih na 120kg ako moze a sto nebi moglo jr mi fali malo ljubav zbog kilograma hvala,,,

  • ducker

    29. decembar 2012 | 12:26

    Izbaci hleb,testenine,grickalice,mlecne cokolade,... Toliko za pocetak ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA