VATRENI POLJUBAC: Mali trikovi za besprekorno crvene usne

Vreme je praznika i sve dame želele bi da deluju savršeno sređeno i glamurozno. Crveni karmin je najbolji način da se postigne takav izgled, ali njega nije uvek lako nositi

  • 0

Budući da je crveni ruž zahtevan i ne trpi nikakve greške, donosimo vam nekoliko saveta za besprekoran izgled crvenih usana.

Kako se ne bi razlivao, oko usana prvo nanesite korektor. Potom, usne uokvirite olovkom, koja je identična boji karmina ili prirodnoj boji vaših usana. Kada ocrtate ivice, pažljivo nanesite ruž. Kako biste izbegli moguće greške, karmin nanesite četkicom.

Za dnevne varijante koristite svetlije nijanse crvenih karmina. Za veče se odlučite za tamnocrvene tonove, koji će dodatno istaći vaše usne. Imajte na umu to da ih crveni karmin vizuelno stanjuje, pa izbegavajte tamnocrvene tonove ako nemate punije usne.

Ako se odlučite da istaknute usne crvenim karminom, ostatak šminke trebalo bi da bude nešto nežniji. Kako biste postigli skladan izgled, oči našminkajte diskretno - dovoljno je samo malo maskare i bež senke.

Kako bi vaš crveni karmin bio što postojaniji, kada ga nanesete, na usne nežno pritisnite papirnu maramicu kako bi pokupila višak karmina. Potom karmin nanesite u drugom sloju. Za što puniji izgled usana, na sredinu nanesite sasvim malo providnog sjaja.

(Zenstvena.com / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA