NAJBIZARNIJI SPA NA SVETU: Jeste li za zmijsku masažu ili kupku u pivu? (VIDEO)

Ako se plašite pitona, guštera i sličnih gamižućih živuljki, onda je za vas bolje da ne čitate ovaj tekst. Međutim, ako ste ljubitelj kineskog horoskopa, godine zmije i spremni ste za avanturu, onda ste na pravom mestu

  • 1

U poslednjih nekoliko godina banjski turizam je ponovo postao veoma popularan među svima onima za koje odmor podrazumeva opuštanje, odmor i uživanje. Međutim, lekovita blata, izvorske vode iz dubina zemljine kore, pa čak ni kupke u čokoladi više ne zadovoljavaju potrebe prosečnog posetioca banje.

Zato, u glavnom gradu Indonezije, Džakarti, odnednavno postoji spa centar koji nudi jedinstven ugođaj za sve one koji se ne libe da isprobaju nešto ekstremno.

Pored tradicionalnih usluga, ova banja nudi masažu pitonima, zmijama za koje se veruje da u organizmu bude pravu meru adrenalinskog šoka, da se nakon ovog neobičnog tretmana svako oseća kao preporođen.

- Želela sam da probam nešto novo, što će mi predstavljati izazov. Zato sam se odlučila na zmijsku masažu. Na početku sam bila preplašena i stalno sam se znojila, a zatim sam se samo prepustila i shvatila da se osećam odlično i potpuno relaksirano – priča Erma Majasari, koja već godinu dana redovno posećuje ovu banju.

Jedna sesija zmijske masaže košta 47 američkih dolara, što je poprilično skupo za Indoneziju, u kojoj tradicionalna masaža može da se dobije za desetak dolara.

Takođe, ovaj centar nudi masažu vrata i donjeg dela leđa golf lopticama, a posebno popularni su pedikir ili banjanje celog tela u kupki od piva. Kako tvrde vlasnici, lokalno pivo predstavlja fantastičan eliskir za osveženje i obnavljanje ćelija kože.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    30. jun 2013 | 12:24

    Au,svaka cast ovoj zeni. Ja bih umrela kad bi videla zmiju a ne da mi je neko stavi da hoda po meni.FUJJ..! :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA