BIZAR: Njujorčanka ugradila nakit u oko!

Amerikanka Lusi Lukajanko nedavno se odlučila na poprilično bizarni modni trend i tako postala prva Njujorčanka koja je u svoje oko ugradila komad nakita

  • 6

Svet je zahvatio još jedan u nizu bizarnih "beauty" trendova, a ovoga puta reč je o nakitu koji se ugrađuje u oči, tačnije u beonjaču. Postupak je nastao 2004. godine i rađen je nekoliko puta u Evropi i Los Anđelesu, ali se nedavno proširio i na Njujork.

Luci Lukajanko postala je prva žena iz Velike jabuke koja je u svoje oko, za svega 3.000 dolara, ugradila platinasto srce. Procedura je trajala svega nekoliko minuta, a kako sama kaže, glavni razlog zbog kojeg se odlučila na ovakav korak je ne bi li postala jedinstvena i da bi joj "oči uvek sjale".

Ipak, Američka akademija za oftalmologiju napominje da je reč o proceduri koja nije naišla na odobrenje stručnjaka i da moderne devojke  ne bi trebalo ništa da stavljaju u oči, jer bilo kakav implantat može da izazove infekcije i druge opasnosti koje mogu da dovedu do slepila.

Da li biste vi rizikovali kao Lusi i šta mislite o ovom trendu?

(Telegraf.rs/OddityCentral)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Nikola

    25. novembar 2013 | 15:04

    U tvome oku ,slike su jasne :D

  • Пера

    25. novembar 2013 | 13:30

    Ово раде у Холандији већ годинама... Болест не бира, само узима!

  • Etoile

    26. novembar 2013 | 09:35

    Osim sto je zaludna, jos je i bolesna i verovatno ne uzima propisane lekove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA