Najinspirativnije poruke sa Jana boce

Završen je nagradni konkurs prirodne mineralne vode Jana i odabrano je deset najboljih motivacionih poruka koje će se naći na bocama. "Često se kroz mala vrata ulazi u velike sobe", "Svaki dan nosi novu priču za sobom. Potrudi se da je pametno napišeš.", samo su neke od misli kojima treba početi dan...

  • 2

Na web stranicu www.vodasporukom.com stigao je veliki broj motivacionih poruka, koje su slali verni potrošači. Jana je imala težak zadatak da izabere 10 najboljih koji će se naći na njenim limited edition bocama.

Jana, prirodna mineralna voda svojom kampanjom "Voda sa porukom" još jednom podseća koliko je  malo potrebno da bi se učinilo dobro delo koje će nekome ulepšati dan i život.

Od samog početka kampanje, na stranici www.vodasporukom.com, Jana motiviše ljude da svojom inspiracijom pokrenu lavinu dobrih događaja i pozitivnih emocija.  Jana je svima dala mogućnost da na njenoj stranici ostave svoju poruku i time direktno učestvuju u kampanji.

Nagrađene su one najoriginalnije, najkreativnije i najinspirativnije poruke, koje su svojim sadržajem pogodile suštinu kampanje i upravo one će se naći na Jana bocama:

 1. Ne traži radost oko sebe, ona se rađa u tvom srcu! Ivana Zupan

2.  Svaki put kada pronađeš snage za osmeh u teškoj situaciji - pobedio si! Gordana Milanović

3. Svaki dan nosi novu priču za sobom. Potrudi se da je pametno napišeš. Dragana Maksimović

4. Uvek odaberi sunčanu stranu ulice, sunčanu stranu osmeha, sunčanu stranu života. Natasa Stanojević

5. Oči vam samo služe da vidite put kojim idete, sve ostalo vidi duša. Marina Lukić

6. Koliko puta na dan pomisliš dobro drugome, toliko ćeš i ti sreće da imaš i osetiš. Snježana Majstorović

7. Kada ti se noge umore, trci srcem i stići ćes do cilja. Danica Rajković

8. Jaka osoba se smeje i kad bi plakala. Senka Jašarević

9.  Ne možeš da počneš novo poglavlje života ako neprestano čitaš prethodnu stranu. Jelena Rajović

10.  Često se kroz mala vrata ulazi u velike sobe. Danica Radovanović

Danica Radovanović, naša najmlađa dobitnica je podelila svoju inspiraciju sa nama i rekla nam je kako je došla na ideju da nam pošalje pobedničku poruku: "Moja baka i ja često čitamo knjige i pišemo priče i pesme, a kada smo videli da je Jana napravila konkurs, poželeli smo da učestvujemo. Baka me je naučila u životu moram da budem dobra i da radim dobre stvari, a moja poruka je simbol verovanja da svaki čovek uvek mora da zna da u životu postoje i usponi i padovi a da samo sa pozitivnim razmišljanjem možemo da promenimo svet."

Pored toga što su pisali poruke, posetioci sajta nisu samo slali pozitivnu inspiraciju, već su direktno pomagali ostvarenju humanitarnih projekata. Upravo zbog svih koji su posetili sajt www.vodasporukom.com, Jana je uspela da realizuje mnoge humanitarne ciljeve i pomogne Udruženju Nurdor i deci oboleloj od raka, slepima i slabovidima, projektu "Stari nisu stvari".

Iako je završen nagradni konkurs,  Jana nastavlja dalje sa svojom misijom i poziva sve da i dalje ostavljaju svoje poruke, pune kapljicama boci i pomognu  onima kojima je to neophodno. Kapljice se trenutno skupljaju za pomoć Udruženju samohranih roditelja, kupovinom osnovnog školskog pribora za decu.

Jana se zahvaljuje svima koji su slali svoje poruke, ali nas čeka još mnogo posla, zato šerujte i dalje svoju inspiraciju i ne zaboravite – Dobro se dobrim vraća!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Genocid u flasici vode

    5. mart 2014 | 20:55

    Jana voda se toci na 300 m od masovne grobnice nesrecnih Srba pobijenih u II sv. ratu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA