EVO DA LI ĆETE POSTATI BOGATI: Način na koji držite novac u novčaniku to otkriva

Da li ih ređate po apoenima ili samo gurnete bez ikakvog reda?

  • 3

Postoje određana pravila kada su novčanik i novac u pitanju kojih se treba držati, jer se na taj način privlači pozitivna energija i lagodan život.

Narodno verovanje: U tajnu pregradu novčanika stavite kesicu sa začinom koji svi imamo i uskoro će biti pun para

4 RAZLOGA ZAŠTO NEMATE PARA: Ovo su zakoni genetskog siromaštva!

Vladimir je zaboravio novčanik na klupi: Kad se vratio, njega nije bilo, ali ga je sačekala neverovatna poruka koja mu je promenila život

Nije svejedno da li su novčanice u vašem novčaniku uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane. Neuredan novčanik blokira protok pozitivne energija, što se prenosi i na finansije.

Foto: pixabay.com

Važno je da u njemu imate uvek malo više novca od planiranog. Nikada ne nosite tačno para koliko vam je potrebno za taj dan. Neka se nađe koja hiljada više, jer nikada se ne zna kada će vam zatrebati. Na ovaj način prizivate nove pare u novčanik i što kaže naš narodi: Ne slutite sirotinji.

Gledajte da u novčaniku uvek imate srećnu monetu, odnosno prvi zarađen novac, paru koju ste izvukli iz česnice ili našli na ulici. Njega nikako ne trošite, jer on predstavlja talisman finansijske sigurnosti.

Jedan detalj posebno je važan. Nije svejedno da li ste kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voleli i rado svoj novac držali u njemu. Isto tako nemojte koristiti tuđ novčanik, jer ko zna kakvu je on energiju imao zbog prethodnog vlasnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slip

    19. avgust 2017 | 11:47

    Netacna teorija,poslednjih deset godine uopste nemam novcanik vec pare guram po dzepovima onako zguzvane,nikad dinar nisam izgubio a para uvek imam za razliku od ranije gde je uredan novcanik bio uglavnom prazan

  • Mirko

    19. avgust 2017 | 22:24

    Pare, šta to beše? A, to je onaj papir što se stavlja u novčanik, pa nemam više ni novčanik ni pare!!!

  • Simo

    19. avgust 2017 | 23:03

    Tacan odgovor je izabrati sledecu stranku koja ce doci na vlast..maksimalno se angazovati,dobiti poziciju na vreme...i opaaa postanes bogat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA