≫ 

KUVANA KAJGANA: Pravi se za 40 sekundi, a ne trebaju vam ni ulje, ni tiganj

Svetski poznat kuvar tvrdi da je usavršio recept za pravljenje kajgane

  • 2

Za razliku od mnogih drugih kuvara, Daniel Paterson ne koristi tiganj kako bi spremao svoju kajganu.

Ovo je NAJNEZDRAVIJI način za spremanje jaja

7 dana je svako jutro jela samo 3 jajeta - i desilo se nešto NEZAMISLIVO

Umesto toga, on ih umuti i sipa u vir koji je napravio u vreloj vodi.

Iako je u pitanju potpuno neobična metoda, Paterson tvrdi da jaja svaki put ispadaju savršeno.

Pogledajte ceo recept:

Za dve osobe

- Odvojite 4 žumanca od belanaca

- Umutite žumanca uz malu količinu belanaca

- Stavite vodu u šerpu i pustite je da proključa

- Dodajte vodi so i napravite vir u loncu

- Sipajte žumanca u centar vira i pokrijte lonac na 20 sekundi

- Jaja bi nakon ovog vremena trebalo da plutaju na površini

- Uklonite ih uz pomoć cediljke

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelka

    19. septembar 2017 | 14:07

    A sta sa ostatkom belanaca, nije stedljivo, osim da se od ostatka prave puslice,pa onda i nije bas tako jednostavan recept

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA