KRALJEVSKA TAJNA: Otkrivena malo poznata priča vereničkog prstena Kejt Midlton

Princ Vilijam i Kejt Midlton obradovali su naciju kada su objavili njihovu veridbu, a verenički prsten koji je tada buduća mlada dobila zasenio je sve

  • 2

Princ je tom prilikom na ruku svoje izabranice stavio prsten od safira ukrašen dijamantima koji izgled duguje brošu koji je pripadao kraljici Viktoriji.

Najluksuznija svadba u 2017. godini: Ruski oligarh se oženio manekenkom, nosila je prsten od 9 miliona evra i dve venčanice (FOTO) (VIDEO)

Najčistiji ruski dijamant, Putinovo veliko blago, prodaje se za najmanje 10 miliona dolara!

Ove japanke koštaju kao luksuzan stan u centru Beograda (FOTO)

Broš je kraljici darovao princ Albert. Sara Prentis, kreativni direktor draguljarnice “Garrad” koja je dizajnirala prsten 1840. godine, rekla je da se Viktoriji mnogo dopao broš.

“Njoj se mnogo dopao i htela je da ga nosi na dan venčanja kao nešto plavo i pozajmljeno”, izjavila je ona za Vog.

Foto: Profimedia

U testamentu je Viktorija naložila da se prsten nađe u kraljevskoj ostavini i da će uvek pripadati vladaru. Više od 100 godina kasnije, kraljica Elizabeta se zaljubila u broš i nosila ga je u nekim prilikama, čak i kada je upoznala predsednika Amerike Džona Kenedija, piše Dailystar. Princezi Dajani se takođe dopao broš i pitala je Čarlsa da joj kupi nešto slično tome.

-To je imalo veliki uticaj pri izboru prstena za nju. On je odlučio da stavi safir u sredinu i okruži ga dijamantima. Taj prsten je princ Vilijam dao vojvotkinji od Kembridža tokom njihove veridbe, rekla je ona.

Foto: Profimedia

Zapravo je princ Hari bio taj koji je nasledio prsten 1997. godine kada je princeza Dajana tragično preminula. On je odlučio da ga ostavi u kraljevsku imovinu, a pošto se princ Vilijam prvi verio prsten je ponela njegova sadašnja supruga.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    21. oktobar 2017 | 12:54

    Princeza Dajana i ovo dvoje jedini normalni u ovoj porodici. E sad sto je u tim krugovims patologija uobicajena to je posebna stvar.

  • Nataša

    21. oktobar 2017 | 22:13

    Prstenje,zamkovi,raskoš,tradicija,samo fasada da se sakrije patalogija plemstva,nastalih u rođačkim vezama.Da li vidite koliko su deca Elizabetina ružna,a i ona nije bila lepotica.Ovo dvoje će prolepšati i oplemeniti dinastiju.Kad pogledate kroz istoriju,nisu oni znali da vladaju,sve ludaci i bolesnici.Imali su plaćene pametne ministre, i ostalo stručno osoblje i sposobne sluge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA