Ništa ne traje večno: Kada je pravo vreme za novi brus?

Brushalter bi trebalo zameniti novim mnogo češće nego što smo mislili

  • 0

Za neke odevne komade mislite da ih možete nositi veoma dugo. Neke i možete, ali ne i brushalter.

Zahvaljujući ovom prostom triku više nikad nećete kupiti pogrešan grudnjak

Napravite dekolte iz snova za samo nekoliko sekundi (trikovi)

Ponekad razlozi zbog kojih u njima više ne izgledate tako dobro nemaju veze s kilogramom viška, nadutošću ili nečim trećim. Oni jednostavno imaju rok trajanja.

Stručnjaci koji svakodnevno ispituju izdržljivost materijala i kreiraju nove formule, pa su tako nedavno lansirali i čarape koje ne možete da pocepate, govore kako bi brushalter trebalo zameniti novima mnogo češće nego što mislimo.

Foto: Profimedia/Alamy

Dakle, drage dame brus zamenite novim, svakih šest do osam meseci. A hoćete da vašem brushalteru produžite vek trajanja, obratite pažnju kako ga perete i sušite.

Izbagavajte da perete brushaltere u mašini za veš. To uništava punjenje u njima, zbog kojih se gubi prvotni oblik. A ako imate omiljeni brus i nosite ga često, bretele će izgubiti elastičnost, već nakon šest meseci.

Važno je da ih menjate i perete u hladnoj vodi, kako bi se bretele oporavile. Kada ih sušite nemojte ih direktno izlagati toploti, to će sigurno istopiti elastin.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA