≫ 

Iako ima MILIONE, kraljica Elizabeta u torbici nosi presavijenu novčanicu samo jedan dan u nedelji, a razlog za to je genijalan

Kraljica je ipak kraljica i ona radi šta joj se prohte

  • 0

Prošle godine, Forbes je pisao kako se celokupno bogatstvo britanske kraljice Elizabete II procenjuje na 530 miliona američkih dolara, ali uprkos tome ona sa sob om nosi malo keša.

Kraljica Elizabeta II iznela program nove vlade na kojem je dominirao Bregzit: Ni reči o poseti Trampa Britaniji (FOTO) (VIDEO)

Da li je HRANA tajna njene dugovečnosti? Kraljica ima 91 godinu - a evo šta jede za doručak, ručak i večeru

Englezi spremni za šifru "London bridž": Plan za postupanje posle kraljičine smrti napravljen još 1960. godine!

Ona sa sobom nosi keš samo jedan dan u nedelji i to u nedelju. Ona tada uzima nešto novca ne bi li ga donirala crkvi. Obično je to simboličan iznos, 5 funti, a ponekad se odluči da donira duplo pa ponese sa sobom 10 funti. Ona se tada trudi da ne privlači veliku pažnju na sebe, pa njen batler pre odlaska na misu novčanicu lepo presavije u četvrtasti oblik kako bi ona mogla da da svoju donaciju vrlo diskretno.

Foto: Tanjug/AP/PA

O ovoj informaciji prvi put se pisalo 2015. godine u US Weekly kada je to ispričao poverljivi izvor iz Bakingemske palate. Osim nedeljnih priloga koje donira crkvi, ona nosi ruž za usne, nalivpero, ogledalce i pastile za grlo jer ne želi da pretrpava svoju torbicu.

Čini se da se ona trudi da u svojoj torbici nosi samo najpotrebnije pa nema problem s pronalaženjem određenih predmeta kad joj zatrebaju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA