Uran kreće direktnim hodom i uz pomoć uticaja Ovna donosi nam velike promene u ljubavi

Konačno posle pet meseci Uran više nije retrogradan

  • 0

Drugog dana januara Uran je krenuo direktnim hodom i to u znaku Ovna i dovešće do eskalacije emocija i osećanja u periodu oko Nove godine i Punog meseca koji nam dolazi.

Zvezde otkrivaju koji horoskopski znaci će imati najviše sreće u 2018. godini

Ovo je planeta buntovnik, glasnik velikih promena i slobode. On ne radi stvari jer prosto tako treba i ne smeta mu da uzburka stvari. On žudi za uzbuđenjima i iznenađenjima kao i za odlučnim akcijama. Nije sebičan, ali ne želi ni da se preterano žrtvuje.

Foto-ilustracija: Foter/NASA's Marshall Space Flight Center

Dok je bio retrogradan doveo nas je u situaciju da preispitujemo sebe i to ko smo mi u odnosu na naše prijatelje i porodicu. Možda ste došli do zaključka da vi zapravo niste onakvi kakvim vas smatraju. Pet meseci smo se mi preispitivali i lupali glavu analizirajući različite situacije kako bismo shvatili ko smo i gde smo.

U kombinaciji sa Ovnom dobijamo pravu eksploziju energije, brzinu koju nikako ne možemo da smanjimo i ne zaustavljamo se ni zbog čega. Ovo će biti period pozitivnih promena koje smo dugo čekali.

Lakše nam je da se ne nadamo i ne očekujemo da se nešto desi jer ćemo kada dođe do toga biti manje razočarani. Ali, nekada je život lepši kada se nadamo i očekujemo. Ovo zahteva od nas da se manemo prošlosti i prepustimo sadašnjem trenutku.

Foto ilustracija: Telegraf

Ne možemo da kontrolišemo život i naša reč neće uvek biti poslednja, stvari neće ići kao po loju, ali ne smemo zbog toga da pustimo da sve ide svojim tokom bez našeg uticaja.

Kada Uran krene direktno kroz Ovna dešavaće se iznenađenja, otkrivaće se nove istine i javiće se želja za napredovanjem. Nakon toliko vremena konačno znamo ko smo i gde smo i želimo da delamo u skladu sa tim. Mnogi će videti promene u porodičnoj rutini, piše Your tango.. Direktan hod donosi i nove poslovne mogućnosti i donošenje važnih odluka u vezi. Konačno ćemo imati hrabrosti da istupimo onakvi kakvi smo zaista i prihvatimo svu sreću koja ide ka nama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA