≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga brdo novca i puno sreće

Saznajte da li ćete tokom marta imati sreće u ljubavi i kako će vam izgledati poslovni život

  • 1

Mart će za mnoge horoskopske znake biti veoma pozitivan na polju ljubavi, posla i zdravlja.

www.my-lifecoach.com

OVAN

Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Ovan uvek razmišljate o dobrim prilikama. Bez obzira na sve ipak ćete imati dobre finansijske prilike za zaradu. Vaš vladar Mars u Jarcu znaku karijere i vašoj prirodnoj kući uspeha, da će da se okrenete tokom meseca nekim kreativnim umetničkim radom. Druga polovina meseca je dobra za sve one koji se bave komunikacijama. Posebno zbog retrogradnog Merkura koji traži povratak nezavršenih poslova. Tu vam predstoji naporan rad i veliko angažovanje. Saradnja sa Bikom, Blizanci, Vaga za one koji planiraju nov posao.

LJUBAV: Ako ste slobodni, veoma plodonosan emotivni period. Mnoge osobe u vašem okruženju su željne vašeg društva. Bik, Vaga, Blizanci, Lav su oduševljeni pojavom Ovna. Žele svoje vreme da posvete vama. Partner može da vam oda priznanje za lep stajling, imidž, izgled.. Ako ste u braku ne ulažite u nekretnine. Nije dobar period. Bolje se posvetite nekim kreativnim poslom

ZDRAVLJE: Obavezno pripazite na glavobolju. Ovnovi moraju da povedu pažnju na mišiće glave, Mars u Jarcu u lošem aspektu na Sunce daje oslabljenost ali i terapiju koja je neizbežna.

Na sledećoj stranici saznajte šta sve u martu očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA