4 horoskopska znaka koje očekuje neverovatan mart - a ovo će im biti posebno srećni dani!

Ko će dugo pamtiti ovaj mart?

  • 11

Ove godine proleće dolazi ranije, i to 11. marta, a izgleda da će svi biti dobro raspoloženi ovog meseca jer je mart novi početak, a zodijak nije izuzetak. Ipak, ova četiri znaka će imati bolji mesec od svih ostalih.

4 prosta načina da za 21 dan postanete pravi optimista

Kako Ovan počinje novi godišnji ciklus zodijaka, Bik, Lav, Vaga i Jarac imaju najmanje 11 dana snage (više od ostalih osam znakova). Dani napajanja energijom ukazuju na to da Mesec formira pozitivan aspekt u Vašem sunčevom znaku, što znači da su to najbolji dani za ono što želite. Svako može da tretira Mart kao drugu Novu godinu, što ga čini idealnim za početak.

"Teleća poza" je pravi spas za sve žene koje nose visoke štikle (VIDEO)

- Najdinamičnija sezonska promena u bilo kojoj godini obično se dešava tokom marta, a ova godina nije izuzetak. - objasnila je Belinda C. Dan.

Mart uzbuđuje, oživljava i revitalizuje. Dakle, samo zato što su neki drugi znaci bolji za uspeh od vas, to ne znači da i vi neće moći da se u martu osećate kao šef.

Foto: Pixabay.com

1. Bik

Bik je pripremljen za ovaj mesec uzbuđenja, a kosmos je poravnjan i svi pripadnici ovog znaka treba dobro da ga iskoriste. Odnos ili zajednički finansijski poduhvat mogao bi se zagrejati do usijanja sa vrućim Marsom u ovoj zoni. Slobodni Bikovi bi mogli da se upoznaju sa sledećom velikom ljubavlju ili poslovnim partnerom preko zajedničkih prijatelja. Pored toga, Bik u martu ima mnogo srećnih dana: 11. 12. 16. 17. 26. 26. 29. i 30. mart su vam najsrećniji dani.

2. Lav

Za srećnog Lava, nedoumice koje su izašle na površinu tokom januara i februara konačno će početi da imaju smisla, dajući Lavovima priliku da odluče šta žele i dajući im dodatnu motivaciju. Velika sreća će ih pratiti do 20. marta, dok je Sunce u Ribama i njihovoj introspektivnoj osmoj kući. Fokus će im biti na spajanju emotivnih i finansijskih moći sa jednom osobom, da bi ostvarile zajedničku dobit. Najmoćniji dani za LAvove u martu su: 4. 5. 8. 9. 10. 18. 19. 23. 24. i 31. mart.

Foto: Pixabay.com

3. Vaga

Balansirana Vaga će se probiti do marta, imaće mnogoo prilika za pokazivanje i kulminiraće sa punim mesecom 31. marta. Projekat solo ulaganja ili strasti koji ste u poslednjih šest meseci buložili bi konačno mogli da reziltiraju usponom. Budite spremni da se sami promovišete kada god imate priliku. Ovaj naporan pun mesec može vam pomoći da progurate svoje ideje na prvo mesto, a najuspešniji dani su vam: 8. 9. 10. 13. 14. 15. 23. 24. 27. i 28. mart.

4. Jarac

Jarčevi obiluju idejama u martu, a ovaj bezbrižan znak je gladan novih iskustava. Najbolji deo? Jarčevi su nadareni inspiracijom i motivacijom da se sve dogodi. Mesec im se završava trijumfom, koji se nalazi u vašoj desetoj kući karijere, liderstva i uspeha. Ambiciozni poduhvat koji je lansiran u proteklih šest meseci mogao bi postići značajnu prekretnicu - ili vrlo potreban završetak. Vaši najmoćniji dani su 1. 2. 3. 6. 7. 16. 17. 20. 21. 29. i 30. marta.

Foto: Pixabay.com

Za sve ostale, mart će i dalje obezbediti neophodno rasterećenje. Ako se približite izazovima sa pozitivnim načinom razmišljanja, možete završiti mesec osećajući se preporođenima i punima energije. Na ličnom nivou, prolećna ravnodnevnica je optimalna za inspiraciju i prečišćavanje.

Daljinac

(Telegraf.rs / bustle.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA