11. aprila dolazi velika astrološka promena koja će svima poremetiti ljubavni život

Tokom ovog tranzita će se povećati posvećenost partnerima, pa čak ćete i mnoge stvari započeti zajedno

  • 10

Ponekad vam stvari van vaše kontrole mogu dati sve što vam treba. Astrolozi najavljuju da će počev od 11. aprila u velikoj meri na horoskop i znakove zodijaka uticati nova kretanje planeta. Ali, ne samo ove sedmice, već i do kraja godine. To je zato što Sunčev kvadrat u Plutonu donosi povoljne aspekte, dok Satrurn u Veneri nosi dve prelomne tačke, a taj kratkoročni tranzit može postići mnogo više i na načine o kojima još niste razmišljali.

Iz ružnog pačeta u lepotice: 19 neverovatnih transformacija koje tačno pokazuju zašto žene obožavaju šminku

Broj 11 će obeležiti ovaj period, oni koji tek počinju svoje duhovno putovanje će ga često viđati. To vam može biti i potvrda da ste na pravom putu. 11 je važan broj, u suštini je tu kao znak univerzuma da treba da se probudite i obratite pažnju na ono što se dešava oko vas.

Koža joj je crna kao noć i sve manekenke se plaše da ce ih poslati u penziju zbog jednog neverovatnog detalja

Prvi tranzit koji ćete videti je Sunce u kvadratu Ovna i Pluton u Jarcu. U astrologiji kvadrat predstavlja neku vrstu teškog aspekta ili izazova, a sa Suncem nasuprot Plutonu (planeti transformacije), to znači da od vas traži da ostavite nešto iza sebe kako biste napredovali.

Sunce u Ovnu je inspirativno, odlučno i zna da ćete morati da uradite neke stvari koje nećete želeti da učinite. To nije egocentrično, već je fokusirano, što znači da je vreme da razmišljate o onome što želite od života i ljubavi.

Saturn je u svom domu u znaku Jarca i biće u svom najboljem raspoloženju, iako se ponekad oseća kao da su mu postavljene stroge granice, pod ovim tranzitom se više radi o dobijanju nagrade. Saturn je poznat i kao "Gospodar Karme", tako da će ovaj tranzit nekome doneti potrebna rešenja koja su mu zaista potrebna. Sa Venerom u mešavini, to će specifično biti u ljubavnim odnosima i pronalasku partnera za život.

Ali  prvo se treba izboriti sa Suncem i Plutonom, pre nego što uspete da dođete do dobrih stvari koje vam Venera obećava. U ljubavi i odnosima, najveća prepreka bićete vi sami.

Ako uništite odnos ili nesvesno ulazite u njega nećete biti povređeni. Ali, da bi stvarno izgradili odnos koji želite, morate da počnemo da radimo neke stvari drugačije. U ovom tranzitu, Sunce i Pluton traže od vas da se odreknemo kontrole nad situacijom, a i kontrole nad svojim srcem.

Iako vam odricanje od kontrole može izgledati kao zastrašujući proces jer rizikujete da se povrdeite sebe, to se neće dogoditi. Morate da napravite izbor da odustanete, da verujete da je ovaj put drugačije, i da dozvolite mogućnost ljubavi. Jednom kada to učinite, Venera i Saturn će biti tu da vas uhvate ako počnete da padate.

Tokom ovog tranzita će se povećati posvećenost partnerima, pa čak ćete i mnoge stvari započeti zajedno!

Međutim, čak ako ste singl, nije sve izgubljeno. Taj tranzit još uvek u velikoj meri radi na stvaranju dobrih aspekata za pronalaženje pravog partnera. Pomoći će vam da razmišljate na pravi način o onome što ste mislili da je ljubav, o tome ko će biti vaš idealan partner i dopustiće svemiru da vas  dovede do onoga što je stvarno namenjeno vama.

Potrebno je mnogo posvećenosti da počnemo da radite stvari drugačije. Zato što je istina takva da se ponekad morate samo odreći kontrole kako biste dobili sve što ste ikad želeli.

Daljinac

(Telegraf.rs / yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mole

    10. april 2018 | 21:32

    Neka mi ga poremeti, ionako je nikakav

  • Afrodita

    10. april 2018 | 21:25

    Neka mi svemir podari ono sto mi je namenjeno konacno

  • Suncica

    10. april 2018 | 21:30

    Ova dva dana su bila mnogo teska. Nadam se da ce taj 11 april doneti bolje raspolozenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA