≫ 

Blagoslov ili prokletstvo: Žena u ovom horoskopskom znaku ima ogromno srce, ali je najveći neprijatelj samoj sebi

Samo vraški posvećeno srce je sposobno da voli ženu koja je rođena u ovom horoskopskom znaku

  • 3

U svojoj predanosti ona uvek razvija i transformiše sebe i svet u kom živimo, ona shvata da život vredan življenja mora biti izgrađen na čvrstim temeljima istine, naravno ona je žena Lav. Da bsite mogli da volite Lavicu, otkucaji u vašim grudima moraju biti jaki i morate znati kako da ukorenite sebe i svoj položaj. Iako je vatrena i žestoka, u njenom srcu je prevelika sumnja da može biti potpuno voljena i zato je spremna da pokaže zube ako priđete previše blizu mestu gde krije taj strah.

Milan je napravio brushalter koji za 48 sati provereno povećava grudi, o njemu pišu svi, a sada nam otkriva sve o svom izumu (FOTO)

Biće trenutaka kada će je preuzeti potreba za trkom kroz džunglu (ili kroz svet) i ona će tada bez ikakvog objašnjenja otići. Upijaće život kroz sva čula, jer ona to mora učiniti da bi shvatila kako život funkcioniše, a u onom trenutku kada pomislite da ste zaboravljeni - njeno srce će vas moliti da budete strpljivi, jer ona će vam se vratiti čim bude mogla, zadihana, ustreptalog srca i puna utisaka.

6 "ženskih stvari" koje morate čuvati u frižideru

Foto: Pixabay.com / Žena lav ima potrebu da trči kroz džunglu, odnosno kroz svet

Njoj treba sloboda kako bi nahranila svoju kreativnost i gledaće vas svojim očima kako bi spoznala vidite li i vi, takođe, sve što i ona vidi. Lavica će hteti da i vi budete ono što jeste, ništa više, a i ništa manje od toga. Voleti ženu Lava znači da ste shvatili da njeno skrovište uvek mora biti spremno. Njen um je najveća biblioteka na svetu, jer ona nije biće sa ove Planete.

Pre nego što vam pokloni svoju pažnju u potpunosti, sve mora biti na svom mestu i tek onda će moći da se sklupča pored vas, čekajući da joj otvorite i pokažete svoje srce. Ova ideja vam može biti odbojna, ali znajte da je ona to sebi postavila kao naviku. Ženu Lava morate poštovati i morate joj pokzati ono što ste naučili od nje, jer Lavica se neće stideti da vas pita da li je slušate.

Foto: Pixabay.com / Ženu Lava morate poštovati i morate joj pokzati da je jako volite

Lav je pun ponosa, zbog toga je često najveći neprijatelj samom sebi. Nemojte taj ponos zameniti sa nečim što nije najviši oblik integriteta, žena Lav će preferirati tihe noći u odnosu na bučne i biće najsrećnija kada je sklupčana uz knjigu, jer u stanicama knjige se nalazi početak njenog života. Lavica će sve što radi, raditi svim srcem, jer ona cveta kada vidi harmoniju elemenata koji se susreću i zaljubljuju.

Njena osećajnost će joj stati na put kada to najmanje očekuje, jer snagu za toliku osećajnost imaju samo Lavice.

Foto: Pixabay.com / Lav je pun ponosa, zbog toga je često najveći neprijatelj samom sebi

(Telegraf.rs / Izvor: elephantjournal.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA