Od večeras ništa neće biti isto - pogledajte kako će Sunce, Jupiter i Merkur uticati na vaše leto

Čekanje je nekada jedino što možemo da preduzmemo - ali to nije tako loše

  • 1

Jul je mesec kada nas očekuje drugi super mlad Mesec i dva pomračenja što će se sve odraziti na pripadnike Zodijaka i posle čega ništa više neće biti isto.

6 horoskopskih znakova koji će ovog meseca imati najviše sreće u ljubavi

Bilo da se nađete u krevetu pored voljene osobe ili izgovorite sudbonosno “Da” do kraja meseca, za sve možete da okrivite zvezde. Kad god se Sunce nađe u poravnjanju sa Jupiterom i Merkurom nasuprot Marsu, možemo da očekujemo velike promene.

Ako stanete na ludi kamen do kraja meseca, za to slobodno možete da krivite horoskop. Foto: Pixabay.com

Jul mesec počinje malo sporije nego što smo očekivali, ali kako se bliži kraj meseca tako će nas on sve više obarati s nogu i gurati ka onim prilikama koje i treba da nam se dese. Niko od nas ne želi da ostane na istom mestu zauvek, a ovog leta se sve vrti oko toga da se nešto promeni.

Večeras će se prilike na nebu tako postaviti da nam se akumulira energija koja će nas gurati dalje kroz mesec. Naučićemo jako važnu lekciju pre nego krenemo napred i pokupimo sve plodove koje nam Jupiter donosi sa sobom. Setite se samo kako ste danima kao dete gledali paketiće kako stoje ispod jelke, a vi čekate da ih otvorite posle dočeka.

Ovakav će nam biti jul, a možda i avgust. Možemo da vidimo sve dobro što nam dolazi, da osetimo vetar dobrih promena, ali nećemo moći da uživamo u njima još neko vreme.

Jul nam donosi mnofgo divnih momenata - samo ne odmah. Foto: Pixabay.com

Sunce u Raku i Jupiter u Škorpiji rade samo dobre stvari za nas, posebno kada su u pitanju veze, kuća i porodični život. Ipak, Merkur će biti taj koji će nas kočiti i usporavati, jer on određuje kada je vreme da pokupimo sav kajmak. Jedino može da nas frustrira to što nismo u mogućnosti da se krećemo brzo koliko želimo ka našem cilju. Svađe u kje budemo ulazili mogu da budu veoma žučne i velike pa ih se treba kloniti.

Poenta ovog leta može da bude da vi znate šta želite, ali ne možete da dobijete to sad i odmah pa je najbolje da samo sačekate. Čekanje često vidimo kao stajanje u mestu i čekanje autobusa koji nikako da naiđe i ne možemo da uradimo ništa pre njegovog dolaska. Ovde je reč o aktivnom čekanju jer sada znamo šta čekamo, a čekamo nešto veliko i lepo.

Uživajte u mesecu ljubavi. Foto: Pixabay.com

Nije bitno koliko dugo čekamo, nego šta čekamo. Obratite pažnju na to kako se starate o sebi, kako se razvijate, šta vas pokreće i koliko ste srećni na tom putovanju. Ovo je period kada ćemo postati svesni toga da smo važni, da niko sem nas nije odgovoran za nas i da čak i u vezi koja je ispunjena ljubavlju partneri moraju da vole i sebe.

(Telegraf.rs/www.yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😇

    5. jul 2018 | 22:06

    Vreme je ubrzalo tok. Iskupljujte vreme dobrim delima. A tako sebi cinimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA