Od večeras retrogradni Uran budi u nama želju za slobodom koja će najviše uticati na naše veze

Kako bismo imali apsolutnu slobodu, onda moramo da se oslobodimo svih stega

  • 2

Večeras Uran kreće retrogradnim hodom u Biku i time osvetljuje našu potragu za slobodom nasuprot stegama koje vladaju u društvenim strukturama u kojoj smo rođeni.

U narednih 30 dana očekuje se ljubavni tornado jer Mars i Uran preuzimaju kontrolu nad našim ljubavnim životom

Uran je planeta koja slavi individualnost i nekonformizam, uživa u promenama i oslobađanju svega što nas je zadržavalo poslednjih nedelja. Prema astrologiji, Uran se zadržava u nekoj planeti nekoliko godina zbog čega je njegov uticaj veći od obično. U Biku on najviše utiče na uređenje naših života. Kada je retrogradan, uticaj Urana se povećava, pa sve ono što nas je opterećivalo i sputavalo sada odbacuje. On će baciti jasno svetlo na naše romantične veze ali i porodične odnose.

Uran u nama budi potrebu za slobodom. Foto: Pixabay/Wikipedia/Nasa

Kada smo mlađi, biramo partnere koje će naši najbliži da odobre, koji se uklapaju u socijalnu dinmiku i očekivanja koja su nama predodređena. Vremenom osetićemo da nas ove veze sputavaju, a kako smo stariji više se okrećemo partnerima koji se uklapaju u to šta smo mi postali i sa kojima se odnos razvija kako se mi razvijamo.

Najveći izazov u ovom periodu biće kako da u periodu retrogradnog Urana prilagodimo naše želje promenama, ali i da osobe do kojih nam je stalo ne pomisle da nam ne znače ništa u životu. Mi želimo da budemo slobodni i da slobodno biramo svoje partnere, a da ne napuštamo naše porodice ili da stupamo u neke svađe.

Želja za slobodom može da bude mač sa dve oštrice. Foto: Pixabay.com

Dok je Uran nastrojen promenama i slobodi, Bik je za stabilnost i čvrsto stajanje na zemlji. Ovaj zemljani znak zna da bude tvrdoglav, ali je i nežan i donosi pozitivne promene. Problem je pronaći balans između toga da budemo autentični pojedinci, ali i deo naše porodične zajednice. U idealnom svetu ne moramo da biramo između ljubavi i porodice, ali pošto je to veoma teško ovaj period je idealan da naučimo da balansiramo. Ukoliko se fokusiramo samo na voljenu osobu, ostavićemo po strani one koji su nas odgajili. Sa druge strane, ako se fokusiramo samo na porodicu i mir u kući, onda će se voljena osoba osetiti zapostavljeno.

Sami smo odgovorni za našu sudbinu, ali moramo da razumemo da se promene dešavaju hteli mi to ili ne. Kako bismo bili slobodni onda moramo da se oslobodimo od očekivanja, udovoljavanja drugim ljudima i budemo onakva osoba kakva drugi očekuju da budemo. Moramo da razmišljamo oslobođeni od restrikcija, negativnosti i pitanja “šta ako”ili “šta će drugi reći”. Biti slobodan znači uvek biti sebi na prvom mestu.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    8. avgust 2018 | 06:20

    Srecan se moze biti samo uz osobu koja nam prija i cini radost u nasem zivotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA