≫ 

Najzgodnija 60-godišnjakinja na svetu otkrila tajnu svog seksi izgleda - i nema nikakve veze sa dijetom

Svojim je fenomenalnim izgledom Kristin Brinkli je bukvalno šokirala svet.

  • 18

Kristin je poslednji put u kupaćem kostimu pozirala pre 13 godina, a kako izgleda, njoj godine zaista ne mogu ništa i iz dana u dan izgleda sve lepše.

3 ozbiljne bolesti koje može da izazove mokar kupaći kostim

MAGIČNI BROJ: Prosta formula otkriva da li imate savršenu GUZU

Ako je verovati onome što Kristi kaže, tajna NIJE u dijetama. Ona veruje i zagovara dobro uravnoteženu prehranu, a poseban naglasak stavlja na doručak.

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Svako jutro započinje s toplom vodom i limunom, a voli da u ovaj napitak doda i malo manuka meda i kajenskog bibera. Njen doručak je veoma bogat, a najviše voli jogurt od kozjeg mleka sa sezonskim voćem, čia semenkama, žitaricama i orašastim plodovima.

U one dane kada poželi proteinski doručak, bira omlet sa spanaćem i pečurkama. Posebna poslastica koju cela njena porodica voli je i tost s avokadom.

Još jedna zanimljivost: Christie je vegetarijanka, odnosno kako sama voli da se naziva - "fleksibilna veganka".

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Šta to tačno znači?

Ne jede meso više od pola svog života, ali ne može da odoli italijanskim specijalitetima s mocarelom. Za ručak uvek bira salate bez dodanih masnoća, a za užinu obavezno sprema sveže ceđene sokove od voća i povrća.

Spanać, limun, avokado i pomorandža samo su neki od sastojaka koje obožava da stavlja u sokove. Večere su joj uvek pune boja, a smeđi pirinač uz puno različitog povrća i nezaobilaznu salatu joj je apsolutni favorit.

Takođe, uz večeru voli da popije čašu crnog vina koje je opušta i umiruje, a svakoga dana pojede i barem jedan red čokolade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA