≫ 

Kako da odaberete veš ili kupaći kostim u kome će vaša guza izgledati super (VIDEO)

Svaka guza je lepa na svoj način. Za razliku od muškaraca, koji uglavnom imaju slične zadnjice, kod žena razlikujemo pet oblika

  • 2

Plastični hirurg Metju Šulman iz Njujorka otkrio je da postoji pet oblika ženskih zadnjica - četvrtasta, V oblik, A oblik, obla guza ili obrnuto srce.

HOROSKOP: Ova 3 znaka imaju nalepše guze na svetu!

NAJBOLJE BRAZILSKE GUZE DOBILE OZBILJNU KONKURENCIJU! Kada vidite kakve ZATEGNUTE zadnjice imaju ove seks-bombe, zanemećete skroz! (FOTO)

Devojke u teretani rade SPECIJALNU VEŽBU kako bi imale loptastu guzu - a treneri su u ŠOKU (VIDEO)

U zavisnosti od toga žene mogu da izaberu donji veš ili kupaće gaće kako bi njihova pozadina izgledala maksimalno privlačno na plaži ili u krevetu.

"Oblik zadnjice određuju položaj karlice, kukova, raspored masti u telu, veličina i oblik mišića gluteusa i način na koji su ti mišići pričvršćeni za butnu kost", objašnjava Šulman.

Foto: pixabay.com

Obla guza

Ako imate oblu zadnjicu, preporučuje se nošenje bokserica i kupaćeg kostima koji prekriva veći deo guze.

"Kada imate ovakav oblik pozadine, najbolje je da nosite veš koji vašu siluetu neće 'preseći' na dva dela. Potreban vam je veš koji će da 'podrži' zadnjicu", rekla je menadžerka britanske monde marke "Gossard" Elis Rekor.

A oblik

Žene čija je građa u obliku kruške (imaju uža ramena i šire kukove), uglavnom imaju guzu u obliku slova A. Kupaći kostimi i veš koji odgovaraju ovakvom obliku su oni sa malo širim otvorima za noge, koji ne pritiskaju butine. Takođe, dobro je da budu plitki. Poenta je da 'pokažete' kukove jer ćete na taj način istaći i guzu, objasnila je Elis.

Obrnuto srce

Guza u obliku obrnutog srca je uglavnom obla, ali je posebno naglašen donji deo zadnjice i kukova. "Ako ste te sreće da imate ovakvu zadnjicu, možete da nosite gotovo bilo koji veš. Ovakvom obliku posebno stoje polubokserice, koje ističu lepo oblikovanu guzu", smatra Elis.

Foto: pixabay.com

Četvrtasta zadnjica

Ako su vam kukovi i spoljna linija butina u istoj liniji, onda ste u ovoj kategoriji. Šulman za ovakvu guzu preporučuje bokserice.

"Bokserice su savršene, naročito ako imate ravnu guzu jer će učiniti da izgleda zaobljenije", objašnjava Elis.

V oblik

Žene sa užim kukovima i širim ramenima najčešće imaju guzu u obliku latiničnog slova V. Ovakvom obliku najviše odgovara "običan" donji veš klasičnog kroja.

"Odličan izbor je dublji donji veš ili kupaći kostim jer će to naglasiti struk. Kupite donji veš jednostavnog kroja koji je ukrašen čipkom, to će savršeno istaći vaše obline",  kaže Elis.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ESMA

    24. avgust 2017 | 15:44

    Koga vi farbate,svaka je g..... a ruzna na svoj nacin samo mlade i ocuvane mogu da se tretiraju kao simbol seksipila u muskom oku ili kao deo tela voljenog bica KOJE U SKLOPU LJUBAVI POSTAJE LEPO I KADA NIJE NISTA POSEBNO.

  • Maja

    25. avgust 2017 | 05:47

    Nudistkinja sam, pa srecom nemam muku sa biranjem kupaceg kostima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA