≫ 

Smršala je 67 kilograma i muškarci su odjednom prestali da je muvaju (FOTO)

Mislila je da će joj seksi telo poboljšati ljubavni život, ali nije imala pojma koliko greši

  • 2

Mnoge žene greše kada misle da bi im farbanje kose u plavo, nadogradnja trepavica i gubitak deset kilograma sigurno donelo mnogo udvarača. Pa, ne baš.

Žene koje farbaju kosu više od 6 puta godišnje rizikuju da dobiju bolest koja ubija na hiljade ljudi

Odlučila je da testira SKUP I JEFTIN šampon i došla do NEVEROVATNOG otkrića (VIDEO)

Ovaj stil farbanja će vas preporoditi, a isprobaćete ga istog trenutka kada vidite rezultate (FOTO)

Živimo u svetu koji je jako okrutan kada je izgled u pitanju. Nisu više žrtve samo žene već i muškarci. Blogerka Keli Glover postala je žrtva uverenja koje joj je nametnuo upravo takav stav društva.

 

-Nakon što sam smršala 67 kilograma očekivala sam romantičnu komediju u kojoj bih stalno upoznavala slatke muškarce i imala sastanke svakog vikenda. Ali ne. Dok sam živela u Holivudu muškarci su me bukvalno jurili ulicom da me pozovu na dejt. Pozivali su me u prodavnici, teretani, jednom sam čak dobila poziv dok sam stajala iza policijske rampe, ispričala je ona.

Odlučila je da pita prijatelja o čemu se radi i dobila odgovor da neki ljudi imaju više samopouzdanja da pozovu na dejt nekoga ko ima višak kilograma jer misle da imaju manje šanse da budu odbijeni. Tada su mnogo hrabriji.

 

-Da se razumemo, ne treba mi da me muškarci pozivaju na sastanke da bih se osećala samouvereno. Primetila sam veliku razliku od kako sam izgubila dosta kilograma, ali ne znam zašto se to desilo. To je bila jedina stvar u vezi mene koja se promenila, napisala je.

Rešila je da razbije mit da su punije žene lakše za osvajanje. Ona je poručila muškarcima da probaju da se udvaraju nekoj punijoj dami i ubede je da su stvarno zainteresovani kako bi videli da li će uspeti. Jurnjava za “debeljucom” nije lagani sprint, već maraton.

 

Ask about me Photo credit: @lindsayjacobsenA post shared by Kelly Glover (@bigcurvylove) on

 

Na svom blogu napisala je da je prestala da čeka da je ponovo neki muškarac startuje na ulici već je odlučila da instalira neku aplikaciju za upoznavanje i uzme ljubavni život u svoje ruke.

Daljinac

(Telegraf.rs/indy100.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA