≫ 

"Previše sam zgodna i to mi je uništilo život": Žene su ljubomorne na nju, a muškarci je skidaju pogledom (FOTO)

Fizički izgled je neki ljudima jako važan kako za ljubavne tako i za prijateljske veze, a ova žena tvrdi da joj lepota uništava život

  • 12

Često se nađemo u situaciji da zavidimo nekome na dobrom izgledu. Ali, da li je to dovoljan razlog da zbog toga odbacujemo potencijalne partnere ili možda i prijatelje?

Ima 50 godina i izgleda kao ZMAJ - a ovo je tajna njenog seksi izgleda

Fitnes model Džejn Curnow (51) tvrdi da je njen opasno dobar izgled i mišićavost stvarni razlog zašto ona nema prijatelje, jer su kako kaže žene postale ljubomorne i ozlojeđene zbog njenog izgleda nakon drugog razvoda.

A post shared by Jane Curnow (@janecurnow) on

Australijanka je izjavila da je izgubila mnogo prijatelja zbog toga što dobro izgleda i da je to apsolutno njena krivica.

-Konstantno sam bila izložena pogledima i komentarima. Osećam da me muškarci skidaju pogledom. Takozvane prijateljice su otišle od mene zbog pažnje koju su mi muškarci poklanjali. Žene su ljubomorne, ali ja za to krivim moj dobar uzgled i njihovu nesigurnost u sebe, izjavila je ona.

A post shared by Jane Curnow (@janecurnow) on

Ona je obolela od depresije sa 32 godine. Do 40. je bila bez muža i dece i počela je da misli kako je njen život gotov. Onda je uspela da se trgne i shvatila je koliko njen izgled ima uticaja na njena razmišljanja, piše Dailystar. Pored svih komplimenata poznanika i porodice, Džejn je dobila želju da nastavi da radi na sebi i održava svoj odličan izgled.

A post shared by Jane Curnow (@janecurnow) on

-Ako ne volite sebe iznutra već samo spoljašnji izgled, onda sebe počnete da vrednujete po tome kako izgledate što je pogrešno. Ja se uvek zahvaljujem mom telu. Kada odem u toalet ja bukvalno kažem sebi “Svaka čast!”. Ja imam preko 50 godina i na vrhu sam sveta. Nikada niste mnogo stari da ne možete da promenite vaš život, dodala je ona.

A post shared by Jane Curnow (@janecurnow) on

Psiholog za zdravlje i dobar život Marni Lišman otkriva da su atraktivne žene često diskriminisane i nepoštovane na poslu. One se češće od ostalih suočavaju sa ljubomornim ljudima i oni koji su im bliski se osećaju ugroženo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    10. novembar 2017 | 15:46

    Bravo , za izgled ! Voditi racuna o sebi u bilo kojim godinama je zakon ! Mnogi se razbole iz dosade , a , i u drustvu u kome se nalaze ! Merenje pritiska svakih 5 minuta , kukanje kako sve boli ! A ,lenji do iznemoglosti ! Zato , pesacenje , a ne autom u prodavnicu , 200 metara od zgrade ! Okupajte se , namirisite se pa u teretanu ! A , posle mesec dana zaboravice te , na pritisak i stalno zivkanje " hitne pomoci " ! Probajte !

  • Nina

    10. novembar 2017 | 21:15

    Koja li je zena na ovu ljubomorna?

  • Nikola

    10. novembar 2017 | 11:26

    GospoDZo Dzaba sto ste zgodni kad vam je lice za potapanje kupusa...pravi muskarci ne traze to sto vi nudite,vec zenu koja vam ulepsa dan,mesec,zivot...pa imala i 20kg viska...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA