Muškarci su počeli da balave na nju kada je izgubila 40 kilograma, a onda im je pokazala stare fotke i ostavila ih bez teksta (FOTO)

Napravila je jednu malu promenu i istog trenutka otkrila ko je od muškaraca juri samo zbog njenog izgleda

  • 8

Dvadesetogodišnja Kristal Adame je smršala je preko 40 kila i zbog toga rešila je da sprovede mali eksperiment kako bi saznala da li muškarci žele da se zabavljaju sa njom iz pravih razloga, ili ih samo interesuje seks i njeno "novo" telo.

Objavila je dve gotovo identične seksi fotografije - ali se one razlikuju u jednoj stvari koja je mogla da joj uništi život (FOTO)

Odlučna da sazna kako bi muškarci gledali na nju da nije izgubila silne kilograme, promenila je svoju sliku na sajtu za zabavljanje Tinder i počela da prati reakcije.

I dok su neki prihvatili njenu krupniju građu, mnogi nisu bili srećni jer su prevareni.

 

Kada je imala preko 100 kilograma, nije dobijala ni delić pažnje koju dobija sada.

- Prvo ću da budem na Tinderu sa novim slikama, a onda ću da ih zamenim sa starim slikama na kojima ima mvišak kilograma izjavila je.

Nakon što je sa muškarcima sa kojima se poklopila ćaskala nekoliko minuta, i onda promenila slike - muškarci su bili potpuno zbunjeni.

Jedan je istog trenutka rešio da je obriše, drugi su se osetili prevareno a bilo je i onih koji su potpuno ostali bez teksta.

Uprkos brojnim negativnim reakcijama, bilo je i onih koje stare fotografije uopšte nisu uzbudile.

A post shared by Crystal Breeze🌙 (@crystal_breeze_) on

 

Jedan singl muškarac joj je napisao - "nije bitna spoljašnjost, već ono što se krije unutar osobe".

Nakon što je sprovela svoj mali eksperiment, Kristal je odlučila da sve prizna.

- Rezultati su pokazali da ipak postoje muškarci kojima se žena sviđa bez bozira na njen izgled. Ako ste punija osoba, nemojte da brinete jer postoje muškarci koje viša zanima vaša ličnost nego broj na vagi, objavila je u svom vlogu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA