Jeftin trik koji uklanja bubuljice za 10 minuta, a sve što vam treba već imate pri ruci

Nekada nije potrebno trošiti mnogo novca na kreme jer sve što vam treba već imate u svojoj kući

  • 0

Ovo je prilično interesantan i koristan savet, jer ne možemo svakoga dana da naiđemo na savet dermatologa koji preporučuje tretman koji gotovo svako može da izvede kod kuće.

Oslobodite se MITISERA na nosu u samo 3 koraka (VIDEO) (RECEPT)

Evo šta vam je potrebno da se rešite nesnosnih bubuljica:

Aspirin sadrži salicilnu kiselinu, uobičajen lek protiv akni koji se nalazi u brojnim proizvodima za čišćenje lica, sapunima i kupkama.

Zato su oni savršeni za rešavanje problema sa bubuljicama.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Sam aspirin sadrži salicilnu kiselinu koja pomaže razlagnju mrtve kože na licu i smanjuje rizik od začepljenih pora. Zato je odličan u isušivanju akni i smanjenjucrvenila i otoka koji se često javljaju zajedno sa bubuljicama , tvrdi dermatolog dr Dejvid Benk.

Sve što je potrebno da uradite hjeste da izmrvite jedan aspirin, pomešate ga sa vodom i napravite pastu. Očas posla ste dobili sopstveni tretman protiv bubuljica.

Napravljenu pastu direktno nanesite na lice štapićem za uši i ostavite je na spornom mestu 10 minuta. Potom isperite toplom vodom, savetuje dermatolog Debra Džejlman.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA