Blejk Lajvli otkrila surovu istinu koja se krije iza njenog izgleda posle porođaja

Za povratak na staru kilažu nakon porođaja žene moraju mnogo da se potrude

  • 1

Iako smo navikli da poznate dame posle porođaja vrate savršenu liniju, Blejk Lajvli nam je pokazala da nekim ženama to nije tako lako i jednostavno.

Glumica maže tartufe po bradavicama, a tek da vidite zbog čega!

Glumica koju ćemo još dugo pamtiti po ulozi Serene u "Tračari" otkrila da joj je posle porođaja trebalo 14 meseci da se opet vrati u staru formu i na staru kilažu.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

 

Blejk je priznala da se za deset meseci i u toku druge trudnoće ugojila neverovatnih 27,7 kilograma. Ali uz naporne vežbe i ličnog trenera, uspela je da za isvesno vreme smrša i vrati se na kilažu koje je imala pre porođaja.

- Izgleda da ne možete da izgubite 27,7 kilograma koje ste nabacili tokom trudnoće samo skrolujući po Instagramu i pitajući se zašto ne izgledate kao svi ti bikini modeli. Zahvalna sam mom treneru što je moje telo opet vratio u formu. Bilo je potrebno 10 meseci da nabacim tu kilažu, a 14 da je se otarasim, napisala je glumica.

Ona je vežbala sa Donom Saladinom koji je zaslužan za savršeni izgled Skarlet Johanson i muža Blejk Lajvli Rajana Rejnoldsa, piše Independent. Njena objava naišla je na oduševljenje fanova koji su joj poručili da je veoma hrabra zbog priznanja i da je prava inspitracija svima.

A post shared by Don Saladino (@donsaladino) on

 

- Hvala ti što si napisala da ti je trebalo 14 meseci da smršaš. Ostali nas ubeđuju da se radi o nekom čudu i magiji, jer kao da su mesec dana posle porođaja već one stare i čak mršavije nego pre trudnoće. Ipak ima svetla na kraju tunela, napisao je jedan od fanova.

Blejk je uspela da razbije mit da je moguće izgledati bolje nego pre porođaja samo mesec ili dva posle rođenja bebe. Samo upornost i svakodnevni rad mogu da urode plodom i daju rezultate.

Daljinac

(M.K./m.krstic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    14. februar 2018 | 20:46

    Meni je trebalo 18 meseci, uopste nisam vezbala, ali sam pre trudnoce bila bas u treningu, 10km trcanje + trbusnjaci i jos po nesto shodno raspolozenju. Vreme je za trening ponovo! Vezbajte zene, jednim udarcem ubijate 5 muva ;) Mnogoo znaci na mnogim poljima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA