≫ 

Pogledajte kako 10 holivudskih lepotica izgledaju bez grama šminke na licu (FOTO)

Dženifer Lopez, Sindi Kraford i Džesika Alba samo su neke od poznatih holivudskih lepotica koje su neprepoznatljive bez šminke

  • 14

Da li znate da je Čarli Čaplin jednom prilikom osvojio treće mesto na takmičenju dvojnika Čarli Čaplina? Da, baš je tako veika moć šminke. Ona može skroz da transformiše i da promeni izraz ličnosti. Pogledajte i sami, ko od njih liči na sebe i kad je bez šminke, a ko ne?

"Mažem grudi krastavcem i jajetom, a na rezultatima mi zavide čak i žene sa silikonima" (FOTO)

1. Dženifer Lopez

Dženifer Lin Lopez je asvima dobro poznata merička glumica, pevačica, modni dizajner, plesačica i filantrop. Počela je karijeru kao plesačica u TV šou Žive boje (Living Color), a 1995. je dobila ulogu u akcionom trileru "Voz pun love" (Money Train). Sigurno je da joj je izgled u tome bar malo pomogao, i bez žminke izgleda jednako lepo

Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Bez šminke

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

2. Keri Aandervud

Keri Meri Andervud je američka kantri i kantri-pop pevačica koja je svoju slavu stekla pobedom u 4. sezoni TV šoua „Američki idol“ 2005. godine. Ona je prva pobednica tog šoua. Dobitnica je 6 gremi nagrada. Izdala je 4 studijska albuma, od kojih je debi-album nazvan "Some Hearts" postao najprodavaniji album bilo kog takmičara Idola u SAD i taj album je proglašen najboljim kantri albumom 2000-te decenije.

Foto: Guliver/Michael Loccisano/Getty Images

Bez šminke

 

3. Sindi Kraford

Sindi Kroford, američki supermodel i glumica, rođena je 20. februara 1966. godine u Dekalbu, Ilinois kao Sintija En Kraford. Poznata je po svom mladežu koji se nalazi na levoj strani lica odmah iznad gornje usne, taj mladež je zapravo njen zaštitni znak, i ako je kako ona kaže upravo zbog njega imala mnogo problema kao mala, jer su joj deca svašta dobacivala. Bila je na naslovnicama preko 600 poznatih modnih magazina, među kojima su i Vog, El i Pipl, radila je reklamnu kampanju za Loreal, učestvovala u nebrojeno mnogo modnih revija.A šta možete očekivati od nje, kako izgleda bez šminke?

Foto: Profimedia/Corbis

Bez šminke

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

4. Dru Barimor

Dru Braimor je rođena 1975, a znate je kao glumicu i producenta. Poznata je kao jedan od najmlađih članova poznate glumačke dinastije Barimor, a glumom je počela da se bavi još u ranom detinjstvu. Najpoznatija vam je iz "Čarlijevih anđela", a od nje ni ne možete očekivati da ne izgleda tako kako izgleda.

Foto: Profimedia,

Bez šminke

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

 

5. Džesika Alba

Glumic Džesika Alba je poznata po svom osmehu, a svoju TV i filmsku karijeru je započela u 13. godini sa filmom "Kamp za nigde". Magazin Maksim ju je često svrstavao na svoju listu "Hot 100", a 2006. godine na AskMen.com je izabrana na prvo mesto liste od 99 najpoželjnijih žena. Godinu dana kasnije izabrana je od strane FHM za najseksipilniju ženu na svetu.Pojavila se i na naslovici poznatog časopisa Plejboj.A ovako izgleda bez šminke.

Foto: Profimedia

Bez šminke

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

6. Šeron Stoun

Nema osobe koja nije čula za Šeron Stoun, rođena je 1958. godine, a igrala je Filmovima Pola Verhovena, matnina Skorcezea, Vusi Alena, Džima Džarmuša... Čak i u poznim godinama glumica izgleda očaravajuće.

Foto: AP/Tanjug

Bez šminke

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

7. Lejdi Gaga

Ako neko ume da privuče pažnju medija i publike to je Lejdi Gaga, rođena je 1986. godine, a kada pomislite na nju obično pomislite na živopisne kostime ispod kojih ni ne možete da primetite njeno lice. Ove fotke pokazuju da pevačica ipak nema razloga da išta krije ispod šminke.

Foto: Tanjug/AP

Bez šminke

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

8. Zoe Saldana

Zoe Saldana je rođena 1978.godine, glumila je u filmu Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera, a tek sa ulogom Nejtiri u filmu "Avatar", postaje mega popularna. Sa šminkom ili bez nje, Zoe izgleda očaravajuće.

Foto: Tanjug/AP

Bez šminke

 

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

 

9. Naomi Vots

Naomi Vots je rođena 1968. godine, karijeru započela na australijskoj televiziji, da bi, nakon nastupa u "Mulholland Drive" postala velika holivudska zvezda. Godine 2002. ju je časopis "People" proglasio jednom od 50 najlepših žena sveta, a ta titula joj i te kako dobro stoji.

Foto: AP/Tanjug

Bez šminke

 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

 

10. Emilia Klark

Emilia Klark je rođena a 1986, godine a najpoznatija je po ulozi Deneris Targarjen u seriji "Igra prestola" koja joj je donela nominaciju za nagradu Emi za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji. A šta možete očekivati kako deneris izgleda bez šminke?

Foto: Tanjug/AP

 

A post shared by @emilia_clarke on

 

Pa, šta kažete?

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA