Šef mu je zabranio da nosi šminku na poslu, a njegov odgovor će se prepričavati godinama! (FOTO)

  • 6

Skot Laplače je poznata Instagram zvezda, a najpoznatiji vam je preko tutorijala u kojima vam objašnjava kako da se našminkate. Jedno je sigurno, u šminkanju je bolji od vas i ima čemu da vas nauči, zato i ima toliki broj folovera.

Zbog čega ne možete da skinete salo na stomaku i kako da ga se konačno rešite i to jednom zauvek?

Ono što mnogi ne znaju je da Skot radi u prodavnici elektronske opreme u Vekfildu u Zapadnom Jorkširu, a nedavno je menadžmentu svoje firme uputio oštre kritike zbog, kako kaže, "dvostrukih standarda" u svojoj firmi.

Skot, već devet meseci radi tu i niklada mu niko nije prebacivao to kako izgleda, a sada se prvi put susreo sa zabranom šminkanja na radnom mestu, ali to ga nije sprečilo da svima očita lekciju.

Foto: Instagram

- Pojedini menadžeri su me podržavali i govorili mi kako dobro izgledam - Za ovih devet meseci mi niko nikad nije prebacio moj izgled, a sada su mi zabranili da se šminkam- rekao je Skot.

Košta k'o Svetog Petra kajgana: Ovo je ubedljivo najskuplja margarita na svetu, a čaša košta preko 50.000 evra

- Ne razumem te "dvostruke standarde, ja uvek dolazim prirodno našminkan, a moja šminka za posao je uvek prilagođena dnevnim aktivnostima. Moje koleginice se šminkaju više od mene. Kakva su to pravila koja važe za žene, a ne važe i za muškarce. - rekao je Skot.

Foto: Instagram

- To je diskriminacija! - rekao je Skot.

Skot je objasnio da je našminkan došao na intervju za posao i da nikada ranije nije imao problema zbog svoje šminke, a onda uputio najbolji mogući odgovor svojim šefovima:

- Početkom nedelje došao sam na posao kao fabulozni ja, a onda su mi rekli da skinem šminku. Kada sam odbio, rekli su mi da je malo smanjim. Ond asam im objasnio - ne možete da smanjite remek-delo!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA