≫ 

Nova Lara Kroft je za samo 4 meseca nabacila 5,5 kilograma čistih mišića - evo i kako

Izgledu mlade glumice imamo prilike da se divimo u novom filmu

  • 0

Alisija Vikander je poslednjih dana u centru pažnje zbog novog filma o poznatoj junakinjii Lari Kroft, ali i zbog njene neverovatne fizičke transformacije zbog dotične uloge.

Evo šta će vam se dogoditi ako pokušate nju da smuvate! (FOTO)

Sve je iznenadila činjenica da je uspela da nabaci 5,5 kilograma čiste mišićne mase za samo 4 meseca! Alisija, koja je sa 20 godina napustila balet, bila je mršavica bez mišića, a sada je prava snagatorka.

A post shared by Magnus Lygdback (@magnuslygdback) on

- Bilo je toliko veština koje sam morala da savladam, a za 4 meseca dobila sam oko 5,5 kilograma čistih mišića. Počeli smo da vežbamo 4 meseca pre početka snimanja filma, ali sam i nakon početka snimanja bila svakog dana u teretani. Pre ove uloge bavila sam se jogom i pilatesom, ali sam zbog ovoga morala da počnem da gradim mišiće. To mi se mnogo svidelo, a svidelo mi se i moje telo, izjavila je mlada glumica.

Alisija se pridržavala poznate metode zvane Magnus, a reč je o planu treniranja koji je Magnus Lajgbak stvorio za profesionalne sportiste. U saradnji sa Alsiijom, Magnus se usredsredio na podizanje tegova, penjanje i MMA borbe, a prvi sastanak održali su šest meseci pre početka snimanja.

A post shared by Magnus Lygdback (@magnuslygdback) on

Nakon što je snimanje počelo, Alisija je išla na vežbanje pre šminaknja i frizera, što je značilo da morada bude na nogama već u 4 sati ujutru. Njen napredak je čak i trenera ostavio u čudu, piše index.hr.

- Bukvalno je od nula trbušnjaka i sklekova došla do toga da ih je izvodila nebrojeno puta, što je dokaz da ne samo da je izgledala jako, ona je zaista i bila jaka, izjavio je Magnus.

A post shared by Magnus Lygdback (@magnuslygdback) on

- Nikada nisam mogla da podignem sopstvenu težinu, ali onoga dana kada shvatite da to zaista možete, osećate se stvarno snažno. Trenirali smo pet do šest dana nedeljno, a nedelja je bila dan za picu. Mislim da je to bial prva stvar koju bih toga dana ujutru izgovorila, rekla je glumica.

Sjajan izgled potvrđuju brojni snimci iz teretane i slike na Instagramu, ali i novi film zbog koga se glumica upustila u ovu avanturu i transformisala svoje telo.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA