≫ 

5 stvari koje će učiniti da vaše grudi izgledaju veće i bujnije

Da svoje grudi učiniti vizuleno većim, ne trebaju vam estetski tretmani, postoje jednostavne i potpuno prirodne stvari koje vam mogu pomoći u tome

  • 0

Mislite da znate sve o svojim grudima i volite ih bez obzira na njihovu veličinu. Ali, morate priznati da čim ih vidite u bujnijem izdanju, postajete samopouzdaniji. Da svoje grudi učiniti vizuleno većim, ne trebaju vam estetski tretmani, postoje jednostavne i potpuno prirodne stvari koje vam mogu pomoći u tome, a provereno deluju.

Umorna sam od toga da budem "dobra devojka": Konačno stavljam sebe na prvo mesto i brinem samo o svojoj sreći

5 stvari koje čine da vaše grudi izgledaju veće

1. Vežbanje grudnog koša

Možda ne volite da vežbate, ali kad primetite prve efekte vežbanja, moći ćete samo da kažete "Vau!".

- Tkivo dojke se neće povećati vežbanjem, ali ako želite da vaše grudi izgledaju veće, učvrstite grudni koš, tako ćete stvoriti iluziju  o većim grudima. - kaže Rebeka Gan, osnivač "Kick at 55" Fitnes centra u Čikagu.

Ovo je razlog zašto ispod bele majice treba da nosite crveni grudnjak

Sledeći put kada odete u teretanu, posvetite malo vremena i svom grudnom košu. Grudni mišići su efikasni jer podržavaju punu težinu dojki.

Foto: Profimedia/Alamy

2. Češće upražnjavajte seks ili masturbirajte

Vibrator neće samo poboljšati vaše orgazme - već će vam povećati i grudi. Ako se češće zadovoljavate, privremeno će vam se povećati njihova veličina.

- Uzbuđenje će neizbežno uticati na srčanu frekvenciju, što će povećati protok krvi u različite delove tela. Svaka vrsta uzbuđenja pumpa krv u grudi, što može učiniti da izgledaju punije i veće. To uključuje i masturbaciju,  ali efekat je samo fleksibilan i privremen, a rezultati mogu varirati u pogledu veličine. Ne očekujte previše promene! Kada se ohladite, i vaše grudi će splasnuti. - kaže Hejli Elis, stručnjak za zdravlje žena i nutricionista u "Maple Holistic".

3. Jedite fitoestrogenu hranu

Stručnjaci kažu da postoji hrana koja može doprineti povećanju veličine grudi.

- Kada prolaze kroz pubertet, žene imaju skok niva estrogena, što dovodi do rasta grudi. Kako pubertet prolazi, i nivo estrogena u ženskim telima opada, ostavljajući grudi u istoj veličini. - kaže Elis.

- Ono što zaključujemo iz ovoga je da će estrogen povećati veličinu grudi, tako da je hrana koja sadrži puno estrogena od velikog znčaja za porast grudi. Lista fitoestrogenske hrane uključuje tofu, grašak, laneno seme i soju. - kaže Elis.

Šargarepa, repa i slatki krompir takođe povećavaju grudi, ali ih treba umereno konzumirati, jer postoje studije koje govore o mogućim neželjenim efektima konzumiranja previše fitoestrogena.

Foto: Pixabay.com

4. Hormonske promene

Kao što smo spomenuli, povećani estrogen u telu može povećati veličinu grudi, ali ništa bolje ne povećava estrogen od trudnoće.

- Jedna od prednosti trudnoće su veće grudi, jer estrogen može stimulisati mlečne žlezde i kanale, pa oni rastu. Estrogen nije jedini hormon prisutan tokom trudnoće koja igra ulogu. Progesteron i prolaktin takođe pomažu.- kaže doktor Anđela Džons.

- Pilule za kontracepciju i druga sredstva kontracepcije takođe mogu pomoći zbog dodatnih hormona, poput estrogena i progesterona. Iako će tablete sa niskom dozom estrogena i dalje imati određeni efekat, dobićete veći podsticaj sa tabletama visoke doze kao što su Yaz ili Yasmin. - dodaje Džons.

- Nije neuobičajeno primetiti blagi porast veličine grudi za vreme menstruacije, prvenstveno zbog blagog povećanja telesne težine koju većina žena dobija tokom ovog perioda u mesecu. To privremeno povećanje telesne mase je, takođe, vezano za hormonske promene. - objašnjava doktor Džons.

5. Pravilan položaj tela 

Ovo je očigledno, prestanite da se grbite, ispravite leđa i nemojte se tromo vući. Dobar stav može učiniti da vaše grudi izgledaju veće, bujnije i bolje.

- Ako je jezgro jako, onda sve pada na svoje mesto. Ispravite leđa i ramena i vaše grudi će sigurno izgledati veće i bujnije. Ovo će popraviti izgled grudi jer će ih gurati, umesto da se uvlače unutra. - kaže doktor Gan.

VIDEO: Ova devojka ima dizajniranu vaginu

Daljinac

(Telegraf.rs / popsugar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA