≫ 

Uz ovakav način ishrane i program vežbanja izgledajte savršeno i seksi kao Amal Kluni

Prelepa advokatica uspela je da baci u senku supruga koji godinama važi za najseksi muškarca na svetu

  • 12

Amal Kluni postala je nedavno majka blizanaca koje je dobila u braku sa poznatim glumcem i holivudskim zavodnikom Džordžom Klunijem, a njena linija je dovedena do savršenstva zahvaljujući malim tajnama.

Sve visi na njoj! Amal Kluni zabrinjavajuće mršava, a detalj na njenoj obući sve je ostavio u čudu (FOTO)

Ona je inspiracija ženama širom sveta i kada je reč o stilu i načinu oblačenja sve do izgleda i trikovima kojima neguje svoju neobičnu lepotu. Ne samo da je uspela da pred oltar odvede večitog i zakletog neženju Džordža Klunija, već je ona veoma uspešan advokat koji se bavi ljudskim pravima, visoka je, fit i prelepa.

Foto: Tanjug/AP

Sve se pitamo kako joj uspeva da u 40im godinama izgleda tako dobro čak i posle blizanačke trudnoće. Verovatno to ima veze i sa njenom genetikom, kao i sa ishranom i vežbanjem.

Foto: AP/Tanjug

Uspela je da sve ostavi u šoku kada se pojavila samo par meseci nakon porođaja sa savršenom linijom, kao da nije rodila blizance. Navodno je za njen izgled zaslužna stroga Mediteranska dijeta bogata ribom i to lososom i sabljarkom. Za doručak je jela supu od morske trave i tvrdo kuvano jaje, a za ručak i večeru ribu i leblebiju sa neprskanim povrćem i ponekad kreker od celog zrna žitarica. Ona je za Vogue otkrila da je dojila obe bebe i da joj je to pomoglo da smrša.

Nakon porođaja ona se vratila treningu. Svakoga dana pešačila je oko sat vremena sa treningom snage od 20 minuta na kome je podizala tegove i 30 minuta pilatesa. Za Vogue je rekla da je posle porođaja počela da igra tenis.

VIDEO: Ova devojka ima jednu od najlepših guza na svetu

(Telegraf.rs/popsugar.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA