One su seks simboli, ali nisu bez mana - evo kako se nose sa nesavršenostima

Kratke noge, izraženi listovi i višak kilograma imaju čak i poznate dame

  • 0

Od holivudskih zvezda se očekuje da uvek budu doterane i da imaju savršeno telo, ali ove hrabre i uspešne žene dokazale su da to ne mora da bude pravilo.

Informacije iz prve ruke elitne prostitutke: Dobra i "skupa" riba se ovako ponaša na društvenim mrežama

One nisu dozvolile da im njihove mane budu prepreka i uspore ih na nnjihovom putu do uspeha i rešile su da fizičke mane pretvore u prednosti. Ovo su žene koje nas svakodnevno podsećaju da je najvažnije biti svoj i voleti sebe.

Emilija Klark

Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini

Poznata majka zmajeva iz serije "Igra prestola" često je na meti kritičara zato što ima par kilograma više koji joj Holivud ne prašta. Uz to ona je veoma niska pa je i to bio problem, ali nikako za nju koja je prihvatila sebe takvu kakva jeste.

Žizel Bundšen

Foto: Tanjug/AP/Invision

Duge noge, vitko telo i harizma pomogli su joj da se nađe u samom vrhu najtraženijih modela na svetu. Ono što joj zameraju jeste to što nema izražen struk koji je važan za modele koji reklamiraju donji veš. Ona je izuzetak od ovog pravila, a uz pravu garderobu ovaj nedostatak ostaje neprimećen.

Kloi Grejs Motec

Foto: AP/Tanjug

Oni koji je ne vole često kažu za nju da je građena kao Sunđer Bob jer ima izražena kockasta ramena i kratak vrat. Ona izgleda ovako nabijeno jer često nosi usku odeću, a sve što treba da uradi jeste da promeni stilistu.

Kim Kardašijan

Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Business of Fashion

Starleta je jedna od onih žena koja je uspela da preokrene svoje mane u prednosti. Široki kukovi i izražena zadnjica postali su njen zaštitni znak i nadaleko je poznata po tome.

Uma Turman

Foto: Tanjug/AP

Jedna je od najviših glumica današnjice, a uz to ima i velika stopala. Ona nema problem sa time i često bira ravne cipele. Koga je briga za to kada se njoj i njenim stopalima dive na milioni muškaraca širom sveta.

Lejton Mister

Објава коју дели Leighton Meester (@itsmeleighton) дана

Proslavila se ulogom u tinejdžerskoj seriji "Tračara", ali za razliku od nogu njene koleginice Blejk Lajlvi njene noge su daleko od savršenih. Ona za to ne malri i bira haljine koje se njoj dopadaju i time pokazuje koliko je prihvatila sebe takvu kakva jeste.

Rebel Vilson

Foto: AP/Tanjug

Glumica, reditelj i producent Rebel Vilson pokazala je šta znači biti drugačiji od svih. Dokazala je da ako ste stvarno talentovani to neće da prođe nezapaženo. Forbes ju je nazvao jednom od najperspektivnijih glumica u Holivudu. Koga je onda briga za veličinu haljine koju nosi.

(Telegraf.rs/brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA