≫ 

Trik sa listom papira otkriva najbolje boje koje odgovaraju vašem tenu

Kako nam je došlo lepo vreme, okruženi smo novim, letnjim kolekcija u svetlim nijansama, ali neke od tih nijansi bi mogle da vam pokvare izgled

  • 0

Londonski stilista JP otkriva kako da pronađete nijanse koje vam najbolje stoje i da tako izgledate još bolje. Sve što treba da uradite je da držite list belog papira na licu i posmatrate efekat. Ako vaše lice izgleda živahno, vaš ton je hladan, pa vam odgovaraju sive i ljubičaste nijanse. Ako izgledate kao da ste umorni, onda je vaš ten topao pa vam odgovaraju crvene i narandžaste nijanse.

Muškarci imaju PMS, srca zaljubljenih kucaju sinhronizovano, postoji "lubenica sneg" i još 12 blesavih činjenica koje nikad ranije niste čuli

Ali, da krenemo redom...

Kako nam je došlo lepo vreme, okruženi smo novim, letnjim kolekcija u svetlim nijansama, ali neke od tih nijansi bi mogle da vam pokvare izgled. JP je poznat kao savetnk poznatih ličnosti, radi za velike brendobe, stilske TV kampanje i smatra se za jednog od najuticajnijih mdnih gurua sadašnjice, zato poslušajte njegove savete.

Smršajte na brzaka: Jedite svoj najveći obrok u OVO vreme i salo sa stomaka će nestati

- Uzmi list belog papira da procenite da li je vaš ten topao ili hladan. Kad držite papir na licu, obratite pažnju na to da li vam lice izgleda živahno ili nemate sjaj Ako izgledate živahno, znači da ste hladan ton, koji obično ima plavi podton, a ako je suprotno onda ste topli ton. - objašnjava JP.

- Postoji i drugačiji način, a to je test vena. Proverite vaše zglobove,  plave vene znače da ste hladan ton, a zelenkaste da ste topao ton i da ste blago filtrirani žutim podtonom. - dodaje JP.

Foto: Pixabay.com / Koje boje vam dobro stoje?

Koje boje bi onda trebalo da nosite? 

Toplo tonirana koža: Naginje ka toplim tonovima kao što su smeđi, zeleni, zlatni i crveni tonovi .

Hladno tonirana koža: Naginje ka hladnim tonovima, kao što su plavi, ružičasti, srebrni i ljubičasti tonovi.

Foto: Pixabay.com / Ton kože može biti hladan ili topao, od toga zavisi koje boje vam dobro stoje

Boja vaše kose takoše ima uticaj na boje koje vam dobro stoje:

Crvenokose

Plavi tonovi bi trebalo da budu u osnovi oblačenja svake crvenokose žene jer stvaraju savršeni kontrast za sve nijanse. Dodavanje zelenkastih tonova i njihovo mešanje se tirkiznom bojom će vam dati kombinaciju u kojoj ćete pokupiti najviše komplimenata.

Brinete

Za svetlije brinete, crvena i burgundi nijansa su odlične tokom letnjih meseci. Za tamnije brinete će crvena napraviti kontrast sa "wow" efektom.

Foto: Pixabay.com / Brinetama najbolje stoje crvena i burgundi nijansa

Crnokose

Crna kosa vam daje savršenu osnovu za nošenje izuzetno razuzdanih žutih boja. Ženama sa drugim bojama kose je često teško da naprave dobru kokmbinaciju zbog kontrasta, ali crnokosim ženama sve boje dobro stoje.

Foto: Pixabay.com / Crnokosim ženama sve boje dobro stoje

Plavuše

Za plavuše, najbolje kombinacije dolaze od "prašnjavih" i rozikastih tonova, a sa plavim detaljima su pun pogodak. Ovim damama dobro stoje i pastelni tonovi.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA