5 zdravih navika zbog kojih telo Dženifer Lopez izgleda kao da uopšte ne stari

Ako sebi kažete da ste stari, onda počinjete i tako da se osećate. Šta mislite da će se desiti, ako sebi svaki dan ponavljate da ste mladi?

  • 7
Dženifer Lopez, Džej Lo, J Lo, Aleks Rodrigez Foto: Instagram/jlo

Pokušajte da se setite kako je Dženifer Lopez izgledala pre 20 godina, ako ne možete samo pogledajte neku od njenih trenutnih fotografija, jer se na njoj ne poznaje ni jedan dan starenja. Ako se pitate šta je njen eliksir mladosti, odgovor je lak, tajna je u njenim zdravim navikama koje ona praktikuje skoro celog života.

Promeniće vam lični opis: Ovo je najbolja frizura za tanku i retku kosu (FOTO)

Dženifer Lopez je nedavno napunila 49 godina, a i dalje izgleda kao da ima samo 20. Njeno telo je zategnuto, koža sjajna, a na licu nema ni jedne jedine bore. Ukoliko i vi hoćete da tako izgledate u njenim godijnama, poslušajte njenih 5 saveta za negu mladalačkog izgleda:

1. Njene vežbe su zabavne i zanimljive

Nije nikakva tajna da Dženifer oduvek naporno vežba i da provodi mnogo vremena baveći se različitim fizičkim aktivnostima, ali njena najveća tajna u svemu tome je to što vežbanje može učiniti zabavnim i zanimljivim. Bilo da se radi o trčanju uz stepenice ili plesnom kardio treningu, ukoliko svoje vežbanje učinite zabavnim, biće vam lakše da budete posvećeni svojim treninzima.

 
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

2. Dženifer je veliki fan dnevnih afirmacija

Ako sebi kažete da ste stari, onda počinjete i tako da se osećate. Šta mislite da će se desiti, ako sebi svaki dan ponavljate da ste mladi? Pa, izgleda da ta afirmacija radi za Lopezovu. Ona je nedavno otkrila da koristi moć pozitivnog razmišljanja kako bi podigla samopouzdanje i osigurala da se uvek oseća dobro. A ako se osećate dobro, onda ćete tako i izgledati.

- Afirmacije su jako važne. Svaki dan kažem sebi da sam mlada i bezvremena. Kažem to sebi nekoliko puta dnevno. Zvuči kao kliše, ali nije: godine su samo stvar u našem umu. Uostalom pogledajte Džejn Fondu. - rekla je Dženifer.

 
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

3. Dženifer koristi viskoko vibrantna ulja za lice

Osim što sebi kaže da je mlada i bezvremena, Dženifer koristi i kvalitetne proizvode za negu kože. Njena šminkerka Meri Filips kaže da Dženifer obožava da koristi ulje za lice koje sadrži akvamarin (poznat kao kamen večne mladosti) i botanički retinol, osim toga njeni preparati moraju da sadrže i umirujuću plavu kamilicu i  kompleks jedinjenja iz mora.

 
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

4. Ona pije tone vode

Tokom intervjua sa dr Ozom, Dženifer je otkrila da ne pije alkohol, i da je umesto toga odlučila da pije što više vode. Osim vode i dobar san je jako važan za nju, pa ona svakog dana spava između šest i osam sati.

- Za mene je to dobro. Voda je uglavnom ono što pijem stalno. Ne računam koliko čaša pijem, ali pijem po čitav dan. - kaže ona.

 
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

5. Dženifer jede čistu, zdravu hranu

Dženifer se hrani jako zdravo, i definitivno je pokupila neke trikove koji ubrzavaju metabolizam od poznatog nutricioniste Hejli Pomroj. Hejli Pomroj pomaže svojim klijentima da promene način na koji njihova tela koriste hranu kao gorivo, a to radi uz pomoć nekoliko različitih tehnika: konzumiranje smo "prave" hrane (voće i povrće), izbacivanje svih obrađenih namirnica koje sadrže veštačke zaslađivače, boje i konzervanse. Pomroj kaže da računanje kalorija uopšte nije bitno, ali da je jako važno jesti 30 minuta od buđenja kao i da se ima ukupno tri obroka i dve užine svakog dana.

 
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

(Telegraf.rs / Izvor: wellandgood.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    25. jul 2018 | 12:50

    Dajte da osiguram noge na 150 miliona i da imam na banci 800 miliona pa cu vam otkiti moje navike za zdrav i srecan zivot bez tenzije i bora na licu ;)

  • Iva

    25. jul 2018 | 15:46

    I ima para :)

  • lik

    25. jul 2018 | 23:35

    A zašto sve prave neke terminator face kad rade selfie

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA