≫ 

Tražio je da mu odseku genitalije jer mu kvare izgled, a sada otkriva kako ide u WC i da li je zažalio zbog toga (FOTO)

Na ovo nije računao kada se podvrgao proceduri uklanjanja genitalija

  • 16

Čovek koji je tetovažama pokrio celo telo odstranio je genitalije i bradavice kako mu ne bi kvarile izgled i sada ima velikih problema.

Istetovirao je oči i skoro celo telo, a sada je uklonio penis i bradavice jer mu "kvare izgled" (FOTO)

Adam Kurlikejl (32) proveo je 12 godina tetovirajući telo, pa je platio da mu penis, testisi i bradavice budu uklonjeni kako mu ne bi kvarili izgled. Sada je otkrio kako nakon složene operacije ide u toalet. U klipu, vidi se jedna od prijateljica koji drži kesu u kojoj je urin tetoviranog muškarca. Ona prazni njegovu kesu u wc šolju, a on se kasnije pretvara da nosi kesu kao pas.

- Ja sam sada pripadnik Nulo populacije. Ja nemam genitalije, ali nisam izgubio želju za seksom. Uklonio sam katetar i kesu, ali sam morao da vratim katetar. Bol je beznačajan, jer sam ja srećan ovako, napisao je on.

Pobedio je rak, ali mu je imunitet bio užasno oslabljen i postao je depresivan jer mu je koža postala veoma bleda. Kada su mu lekari dijagnostikovali albinizam počeo je da se tetovira i otkrio je svoju strast prema tetovažama.

Објава коју дели Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) дана

- Moja omiljena boja uvek je bila siva u različitim nijansama i zbog toga je moja koža skoro cela grafitne boje, rekoa je on.

Mediji pišu da je putovao u Gualdalaharu kako bi tamo bio operisan jer su tamo mogli da mu uklone genitalije.

VIDEO: Ova devojka je dizajnirala svoju vaginu

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    27. jul 2018 | 19:53

    Bolje da je tetovirao mozak mozda bi imao vise srece. Ne znam sta mlade ljude tera da se tetoviraju ako su nezadovoljni zid i glavom kroz zid

  • Gm

    27. jul 2018 | 19:20

    Ti si bre BUDALA!

  • Hulk

    27. jul 2018 | 19:57

    Ja kad vidim oci coveka sve mi je jasno ovaj je demonizovan covek oci prazne suplje bez sjaja nee kaze see za djabe oci su ogledalo duse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA